10.2.24

Νέο κονβόι με πυρομαχικά στην Ουκρανία – Βουλγαρικές νταλίκες «φυγαδεύουν» στρατιωτικό υλικό από τα Ιωάννινα

Τα όπλα αυτά, τα έχουμε αγοράσει ΕΜΕΙΣ (ο Ελληνικός Λαός) δεν είναι δικάσου κ. Μησοτάκη
για να τα διαθέτεις κατά το δοκούν και μάλιστα εις βάρος της Χώρας μας.
ΑΑ
 

Επιχείρηση μεταφοράς πυρομαχικών από στρατιωτικές αποθήκες στο Πετσάλι Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί. Κονβόι από νταλίκες με πινακίδες από τη Βουλγαρία διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Epiruspost, πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο, με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν όλο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία.

Σημειώνεται ότι οι νταλίκες ανήκουν σε εταιρεία με έδρα τη Βουλγαρία που ειδικεύεται στην μεταφορά πυρομαχικών και εκρηκτικών και διαθέτει στη χώρα την μεγαλύτερη αποθήκη για τέτοιο υλικό στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ίσως ο στόχος να ήταν η επιχείρηση να μείνει μυστική, ωστόσο το κονβόι τράβηξε την προσοχή των πολιτών. Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο για ποιο λόγο φορτώθηκε πολεμικό υλικό από στρατιωτικές αποθήκες της περιοχής όπως είναι άγνωστος ο τελικός προορισμός των πυρομαχικών, ωστόσο πληροφορίες θέλουν το υλικό αυτό να καταλήγει στην Ουκρανία.

https://www.topontiki.gr/

__________________________________

Αναρτήθηκε από τον κ. Μιχάλη Τσολάκη