26.2.24

Τέλος οι εκκλησίες για βουλευτές-οπαδούς των ΛΟΑΤΚΙ+: Ο Αρχιμανδρίτης Ηλιούπολης Σεραφείμ έδιωξε τον Π.Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ!

 

Γατί ψήφισε γάμο ΛΟΑΤΚΙ+ και υιοθεσία ανηλίκων από αυτούς - Αντίθετα καλωσόρισε στο ναό και συνεχάρη την βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή, που καταψήφισε το νομοσχέδιο

Ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, έδιωξε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη από εκδήλωση για την κοπή πίτας του συλλόγου των Αρκάδων, επειδή ψήφισε τον γάμο μεταξύ ΛΟΑΤΚΙ+.

Την ίδια στιγμή ο Αρχιμανδρίτης καλωσόρισε στο Ναό και συνεχάρη την βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή, η οποία καταψήφισε το νομοσχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε οργή και αντιδράσεις.

Σε ανάρτησή του, ο πατέρας Σεραφείμ Δημητρίου γράφει:

«Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Agia Marina Ilioupolis Ενορία η άξια βουλεύτρια, ΜΑΝΑ, γνήσια Ελληνίδα, Anna Karamanli.

Ο εφημέριος π. Ιωάννης, αντιληφθείς την παρουσία της ανάμεσα στο λαό, την καλοσώρισε, την χαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την ηρωική στάση της με το καθαρό ΌΧΙ, στο απάνθρωπο νομοθέτημα, πάρα την πίεση, τον εκφοβισμό, και ότι άλλο υπέστη από το άνομο διευθυντήριο της καταστραφικότερης κυβέρνησης των νεοτέρων χρόνων, που κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια.

Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται».

https://www.pronews.gr/