1.12.23

Ελληνοεβραίος Ραββή : Κύριε Μητσοτάκη, καθορίστε ποιά genders θα φορούν το κιπά!


 Αξιότιμε πρωθυπουργέ της Ελλάδας,

πρόσφατα είπατε ότι “οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών θα προχωρήσουν κανονικά στην Ελλάδα” γιατί θεωρείτε ότι “η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη”, όπως και η “προπαγάνδα” υπέρ ΛΟΑΤΚΙ κοινωνίας και ομοφυλοφιλίας στα σχολεία.

Τυγχάνοντας Έλληνας πολίτης με εβραϊκό θρήσκευμα και μάλιστα Ραββή, θα ήθελα να σας υποβάλω κάποιες ερωτήσεις :

1 – την “πιο έτοιμη και ώριμη ελληνική κοινωνία”, πως την κρίνετε; Είναι δική σας άποψη; Προσωπικά εκφράζω την απόλυτη αντίθεσή μου, όχι μόνο προσωπική αλλά και της κοινότητας, που εκπροσωπώ. Μάλιστα διαμαρτύρομαι διότι αυτό το μέτρο που διατυμπανίζετε δεν περιεχόταν στο προεκλογικό σας πρόγραμμα. Άρα μήπως είναι εκ του πονηρού και δεν συνάδει με καμία δημοκρατική πρόοδο;

2 – Δεν απευθυνθήκατε ποτέ στην ελλαδική κοινότητά μας, για να θέσετε το θέμα, ίσως αγνοώντας ότι αυτό που προωθείτε κρυφά αντίκειται στη θρησκεία μας. Ο Γιαχβέ άνδρα και γυναίκα έπλασε, όπως αναφέρει ξεκάθαρα η Torah. Όταν θα έρθει ο Μεσσίας να μας κρίνει, σαν τί θα παρουσιασθούν μπροστά του και τί θα του πουν όσοι θα έχουν δηλώσει κάτι άλλο από άνδρας ή γυναίκα; Ότι δεν δημιούργησε τον κόσμο τέλεια; Αλλά και πως θα απευθυνθούν στον Μεσσία, σαν πιο gender; Πως θα τον αποκαλέσουμε, βασιλιά gender 69, χωρίς να γνωρίζουμε την ταυτότητά του ή μήπως θα τον ρωτήσουμε να δηλώσει το gender του, δείχνοντας pride; Μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο μεγάλο οντολογικό πρόβλημα (ναι ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ) δημιουργείτε επειδή εσείς (επιτρέψτε μου την έκφραση) κάνετε του κεφαλιού σας; Τολμώ να πω ότι αυτή η νομοθέτηση, που ευθέως αντιβαίνει τον Νόμο (Torah), αποτελεί εστία διαφθοράς για τα παιδιά, που θα μεγαλώσουν με αυτό το τερατούργημα.

3 – Αλήθεια κύριε πρωθυπουργέ, θα μας αναγκάσετε να αλλάξουμε τα ιερά μας βιβλία για να συμμορφωθούμε στο έκτρωμα που προωθείτε με εγωισμό και πλήρη περιφρόνηση του Γιαχβέ; Θα μας υποχρεώσετε να αλλάξουμε την Torah, γράφοντας π.χ. “τίμα τον γονέα σου 1 και τον γονέα σου 2” ή να θεσμοθετήσουμε ποιά genders θα φορούν το κιπά και ποιά όχι; Ξέρετε βέβαια ότι μόνον οι άντρες το φορούν, αφού και σεις το φορέσατε επισκεπτόμενος το Ισραήλ από σεβασμό στη θρησκεία μας, αλλά πώς ταιριάζει αυτός ο σεβασμός με όσα προωθείτε χωρίς δημόσια διαβούλευση; Μήπως συνιστά όχι πρόοδο αλλά οπισθοχώρηση σε δικτατορικές τακτικές, που εσεις λέτε ότι βιώσατε σαν εξαμηνίτικο βρέφος αλλά τώρα την υιοθετείτε;

Με την ευκαιρία να απευθυνθώ στους χριστιανούς Έλληνες, παρακαλώντας τους να πάψουν να αποκαλούν σαν εβραίο τον αξιότιμο Πρωθυπουργόν. Έχουμε κατηγορηθεί από σας σαν “τυπικοί φαρισαίοι κολλημένοι στο γράμμα του Νόμου” και είναι τιμή και δόξα μας διότι στην παρούσα συγκυρία παραμένουμε προσηλωμένοι στο γράμμα του Νόμου (άρσεν και θήλυ εποίησε), όταν σεις παρασύρεστε σε νεωτερισμούς άγνωστης προέλευσης. Με βάση αυτή την κεφαλαιώδη παρατήρηση ο κύριος πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να είναι εβραίος.

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,
σας καλώ να σκεφτείτε ξανά τί προωθείτε. Αλλιώς να καθορίσετε σαφώς ποιά genders θα φορούν το κιπά δηλώνοντας το δικό σας, δείχνοντας pride!

Μετά τιμής
Ραββή Ααρών Λεβή

(Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο)