14.12.23

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκε DNA του ανήλικου αδερφού του 18χρονου

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε σχέση με τα επεισόδια στου Ρέντη, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδερφού του 18χρονου δράστη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ειδικότερα, προέκυψε η ταυτοποίησή του από αποτύπωμα, DNA και πυρίτιδα που τον καθιστά άμεσα εμπλεκόμενο με την επίθεση.

Ο 16χρονος είχε δώσει χθες γενετικό υλικό μετά από διάταξη του Εισαγγελέα, γιατί είναι ανήλικος.

Aπό τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν προκύψει κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων με άτομα που ανήκαν στους 424 προσαχθέντες.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, θα ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.

Πώς σχεδιάστηκε η επίθεση – Ποια η δομή της οπαδικής οργάνωσης

Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα των αρχών αναφορικά με τον σχεδιασμό της επίθεσης, δηλαδή τη χαρτογράφηση του σχεδίου, καθώς και για τη δομή της οπαδικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σκάι, υπάρχει ο αρχηγός που δίνει την έγκριση. Στην αμέσως επόμενη βαθμίδα της «πυραμίδας», είναι οι δύο υπαρχηγοί, ο ένας επικεφαλής συνδέσμου στα δυτικά προάστια και ο άλλος επικεφαλής συνδέσμου στα νότια προάστια.

https://www.topontiki.gr