18.12.23

Και η ανοησία, έχει και αυτή τα όριά της! Γιατί κρύβουν τα πρόσωπα των δολοφόνων;

Η "μαγική"  αλλοιωμένη εικόνα που "συμβάλλει" στη διαφυγή των δραστών!

 Αντί να προβάλουν τα πρόσωπα των εγκληματιών, έτσι ώστε να τα αναγνωρίσει ο κόσμος και να ενημερώσει την Αστυνομία για την άμεση σύλληψη των καταζητουμένων,οι αρμόδιοι,  εκτελώντας κάποια "έξυπνη..." οδηγία θαμπώνουν την εικόνα μηδενίζοντας την αναγνώρισή τους !!! Εύγε! Προσέξτε να μη θίξετε τα καθάρματα

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Θαμπώνουν το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας (θαμπωμένο) από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Την ώρα που συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι και οι Αρχές αναλύουν το βιντεοληπτικό υλικό  που έχουν συλλέξει, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, (αλλοιωμένο) προκαλώντας σοκ. (;)

Το βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνει (;) καρέ καρέ τη στιγμή που ο δράστης σηκώνει το όπλο του και πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι και τον θώρακα τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας "φαίνεται" επίσης και ο διαπληκτισμός των εμπλεκομένων που προηγήθηκε του αιματηρού περιστατικού, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι τρεις νεαροί.

πηγη: https://www.news247.gr/