18.12.23

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI
Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια τουρκικα drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI και τι λένε οι Κινέζοι.
«Η Κίνα συνεχίζει να παρακολουθεί την τουρκική αμυντική βιομηχανία. Η εφημερίδα Ordu στην Κίνα περιέγραψε την κοινή δοκιμαστική επιχείρηση τουρκικών μη επανδρωμένων εναέριων και θαλάσσιων οχημάτων τον Οκτώβριο ως την “πρώτη στον κόσμο”. Η είδηση ​​περιείχε εντυπωσιακές δηλώσεις», σημειώνει η μεγαλύτερη τουρκική εφημερίδα, Star.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα τουρκικό Bayraktar διαβίβασε πληροφορίες στην ομάδα των τουρκικών θαλάσσιων drone που αποτελούνταν από 8 Albatros İDA και στη συνέχεια, ένα από αυτά βύθισε το πλοίο-στόχο.
Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI Φυσικά όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να απασχολούν και την Ελλάδα, η οποία έχει «κόκκινες» περιοχές με την Τουρκία, και οι οποίες περιοχές οριοθετήθηκαν επιμελώς και από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.
Παρά την επίθεση αγάπης η Τουρκία δεν δέχεται παρουσία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, με τα όσα προβλήματα να κρύβονται κάτω από το… χαλί στο όνομα της ελληνοτουρκικής φιλίας.
Δεν ήταν λίγα και τα ελληνικά ρεπορτάζ πάντως που αμφισβητούν τις δυνατότητες αντιμετώπισης θαλασσίων drone από τα ραντάρ Sea Fire των ελληνικών FDI.

ΠΗΓΗ

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com