10.11.23

ΕΔΩ ...ΓΕΛΑΜΕ: Ν.Μπαχτσελί: «Αν χρειαστεί θα μπούμε στη Γάζα πριν το ξημέρωμα – Ή θα έρθει εκεχειρία ή θα παρέμβει η Τουρκία... στρατιωτικά»!

 

Από όλα έχει ο ...Μπαχτσές (Μπαχτσελί) ! Δεν δοκιμάζει να επιτεθεί στο Ισραήλ, να γελάσουμε;

ΑΛΕΞ

Σε πρωτοφανείς απειλές κατά του Ισραήλ προχώρησε ο κυβερνητικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος μίλησε για ξαφνική στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Γάζα εάν δεν επέλθει εκεχειρία!


Παράλληλα, προειδοποίησε ότι «ή θα έρθει η εκεχειρία ή θα παρέμβει η Τουρκία με κάθε σκληρό και αποτελεσματικό τρόπο».

«Αν χρειαστεί να πάμε στη Γάζα κανένας να μην ανησυχεί.

Με τη βοήθεια του Θεού, με τον θαυμασμό στο τέμενος του Αλ Ακσά, ξέρουμε πολύ καλά να πηγαίνουμε οπουδήποτε χρειαστεί κι αυτό πριν το ξημέρωμα!

Να μην πεθαίνουν τα παιδιά, να μην πεθαίνουν τα μωρά και οι γυναίκες. Να καταστραφούν οι τύραννοι, κατάρα στους σφαγείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα από την Ισλαμική Διάσκεψη , δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα από την Διάσκεψη Ειρήνης στο Κάιρο για τη Γάζα. Τα ισλαμικά κράτη παρακολουθούν ανήμπορα τον βομβαρδισμό της Γάζας. Άρα η προστασία της Γάζας είναι ευθύνη του τουρκικού λαού.

Ή θα επιτευχθεί εκεχειρία και όλες οι πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι για τη λύση των δυο κρατών ή η Τουρκία θα λάβει υπ’ όψιν όλες τις πιθανότητες για την προστασία της Γάζας με τον πιο σκληρό, αποτελεσματικό και ανώτερο τρόπο» κατέληξε.

Είναι άξιο απορίας, για ποιο λόγο Δύση συνεχίζει να «χαϊδεύει» την Τουρκία και μάλιστα το ίδιο το Ισραήλ πριν την εισβολή της Χαμάς στην Γάζα, βρίσκονταν σε τροχιά επαναπροσέγγισης με την Άγκυρα.

Ένα Ισραήλ το οποίο με βάση ανακοίνωση του Ρ.Τ.Ερντογάν θα προχωρούσε σε κοινές γεωτρήσεις με την Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Μπαχτσελί μπορεί σε μερικούς να ακούγεται ακόμα και… γραφικός, αλλά είναι ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν.

https://www.pronews.gr/