22.11.23

Στις 30 Νοεμβρίου η παρέλαση και η φωταγώγηση στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας

 

Το βράδυ της Πέμπτης, 30ής Νοεμβρίου 2023 θα λάβουν χώρα η παρέλαση και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας. Πρόκειται για την τέταρτη τελετή, η οποία θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ. με την παρέλαση με τους αραμπάδες και τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο επί της 30ής Λεωφόρου (από την συμβολή της 50ής Οδού μέχρι και την 30ή Οδό) και θα συνεχιστεί με την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας.

Μαθητικές χορωδίες, χορευτικά και μουσικά σύνολα θα ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς.

H τελετή θα λάβει χώρα μία ημέρα μετά την φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ροκφέλερ Πλάζα στο Μανχάταν (29 Νοεμβρίου 2023) και είναι μια από τις μεγαλύτερες για τα δεδομένα της κομητείας του Κουίνς.

Η Πλατεία Αθηνών εδρεύει στην καρδιά της 30ής Λεωφόρου, όπου η πλειοψηφία των ακινήτων και των καταστημάτων ανήκει σε ομογενείς και η φωταγώγηση θα αυξήσει την κίνηση στα εστιατόρια, στις καφετέριες και στα ζαχαροπλαστεία.

Η τελετή διοργανώνεται από την οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή της Πλατείας Αθηνών και έχει ως χορηγούς τους: The Lambropoulos Family, Markou Global Legal Group, The Lambropoulos Group, Grand Wine and Liquor, Katch Astoria, Mount Sinai Hospital, Gus for NY, Nisi Restaurant, Athens Square Inc., 30th Avenue Business Association, HUB, Trade Fair Supermarket, The Grand Cafe, Diversity USA, First Central Savings Bank, NYPD – 114 PCT, Alma Bank και 203 MG John Estrada.

https://www.panhellenicpost.com/