14.10.23

Δημογραφικό η βόμβα που κάθε χρόνο εξαφανίζει μια ελληνική πόλη! Αναστάσιος Λαυρέντζος

 

Κάθε χρόνο μία «βόμβα» εξαφανίζει μια ελληνική πόλη! Δεν είναι σχήμα λόγου. Τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής το επιβεβαίωσαν και φέτος. Η «βόμβα» έχει ενεργοποιηθεί και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ,απλά αναμένει την έκρηξη που θα μας σβήσει από τον χάρτη.

Ο λόγος σε έναν άνθρωπο που έχει μελετήσει το θέμα σε βάθος.

Ο κ.Αναστάσιος Λαυρέντζος εκτός από  άριστος γνώστης της οικονομίας και της γεωπολιτικής, έχει ασχοληθεί συστηματικά με το δημογραφικό πρόβλημα. Τα όσα λέει στο militaire channel για το δημογραφικό είναι συγκλονιστικά, αλλά κάπου εδώ θα πρέπει να σταματήσουμε απλά να συγκλονιζόμαστε και να δράσουμε.

Ο Αναστάσιος Λαυρέντζος έχει σπουδάσει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διπλώματα μεταπτυχιακής ειδίκευσης (MSc) στα Οικονομικά Μαθηματικά (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στη Θεωρητική Φυσική (Πανεπιστήμιο Κρήτης).

Έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος στον τομέα Διαχείρισης Κινδύνων σε μεγάλους ελληνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Στο πλαίσιο αυτό έχει επισκεφτεί πολλές βαλκανικές χώρες (Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία). Συνεργάζεται με διεθνείς ελεγκτικούς οίκους ως σύμβουλος επιχειρήσεων και διδάσκει Διαχείριση Κινδύνων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αρθρογραφεί τακτικά σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για τα εθνικά θέματα και για ζητήματα που αφορούν τη διεθνή οικονομία. Έχει γράψει τα βιβλία: «Η Θράκη στο μεταίχμιο» και «Σιωπηρή Άλωση – Το Δημογραφικό και το Μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδας».

https://www.militaire.gr/

(Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο)