19.10.23

ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ €950.000.000 ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!

 
Από τότε (1821) που αναγεννήθηκε το Ελληνικό Έθνος ήταν «ΔΕΣΜΙΟ» των Ξένων Κέντρων Αποφάσεων (ΞΚΑ).

Από τότε, επί εποχής ΜΕΤΕΡΝΙΧ (Σκληρός, Αντιεπαναστάτης, Εξουσιαστής των Ευρωπαϊκών Λαών και όχι μόνο) επίσημος-αρνητής ΕΧΘΡΟΣ της Ελληνικής Αγωνιστικής Επαναστάσεως.

Από τότε που «έπεφταν» τα κεφάλια των πρώτων Ελλήνων Αγωνιστών της Ανεξαρτησίας (ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, Διαφωτιστής του Γένους, ο Βελεστινλής, κλπ.).

Από τότε ήταν τόσο «αδύναμη» η Πατρίδα μας εξουσιαζόμενη από ΞΚΑ ώστε τα πρώτα Ελλαδικά κόμματα ήταν: το ΑΓΓΛΙΚΟ(!) το ΡΩΣΙΚΟ(!) και το ΓΑΛΛΙΚΟ(!) κ.α.

Το μεγαλύτερο θύμα των τέτοιων φονικών εξουσιών ο τόσο ΑΞΙΟΣ πρώτος ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ελλάδος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

Αυτή η ξένη δυνατή ΕΞΟΥΣΙΑ, μέχρι σήμερα «δεσπόζει»(!) (κ.Μέρκελ-Γερμανία, κ.Κλίντον-ΗΠΑ) και οδηγεί με πράξεις καταστροφικές με Ελλαδικά προδοτικά όργανα π.χ. «Συμφωνία Πεσπών» κλπ.

Έτσι όπως και σήμερα η «απόφαση» της Ελληνικής Κυβερνήσεως, ώστε Έλληνες Πιλότοι των F-16 μας να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς πιλότους για τα (70) εβδομήντα F-16 που δώρισαν στον κ. Ζελένσκι οι Δανία, Ολλανδία, Νορβηγία..

«Εκπαιδευτική» Πράξη κάκιστη-συμμετοχική στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας- προκλητικότατη προς Ρωσία.
ΚΟΣΤΟΣ μας €950.000.000 (!):


-Έλληνες πιλότοι της Αξιωματικής Πολεμικής Αεροπορίας μας.

-Ιδιαίτερη Καταπόνηση των Ελλαδικών αεροσκαφών μας κλπ.

Σε μια εποχή τόσο δύσκολη της Ελλαδικής οικονομίας με τις στερήσεις του Στρατού (εννεάμηνης στρατιωτικής θητείας με οπλισμό στερήσεων κλπ.)   

Με ασυντήρητα τα κτήρια των Ελλαδικών Σχολείων με κινδύνους των μαθητών μας(!).

Ομοίως των Ελλαδικών Νοσοκομείων ..(!) κλπ.

Τέλος το βάρος της ευθύνης πέφτει στους Άριστους Έλληνες Πιλότους – εκπαιδευτές που ως Αξιωματικοί στρατιωτικοί δυστυχώς θα εκτελέσουν πολιτικές ΔΙΑΤΑΓΕΣ..(!) με αρνητικές πάντα συνέπειες για το Ελληνικό έθνος.              ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

(Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Κραντζίκο)