«Ο δήμος μας και οι δημότες του, θεωρούν ανθρωπιστικό τους καθήκον και υποχρέωση, να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις τους συνανθρώπους τους που υποφέρουν και γι' αυτό και σε συνεννόηση με τον συνάδελφο δήμαρχο Παλαμά, Γ. Σακελλαρίου, συγκεντρώνουμε ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί του όπως και με άλλους συναδέλφους, προκειμένου να προσφέρουμε άμεσα μία πρώτη ανακούφιση σε όσους επλήγησαν με τόσο βάναυσο τρόπο», επισημαίνει δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, όπως επισημαίνεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση.

Τα είδη που έχουν ανάγκη οι πληγέντες είναι, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση τυποποιημένες συσκευασίες νερών (6άδες, 12άδες) και χυμών, τυποποιημένα τρόφιμα (κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα, και κλειστές συσκευασίες με όσπρια, μακαρόνια, ρύζι κ.λπ.), παιδικές τροφές και είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη και ενήλικες.

Τα σημεία συγκέντρωσης της βοήθειας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών είναι τα εξής: Όλα τα ΚΑΠΗ και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων του δήμου από αύριο (Δευτέρα 11/9), 8.00 π.μ. - 4.00 μ.μ., το δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη και Ι. Μιχαήλ 1 ), τα δημοτικά καταστήματα Νεάπολης (Βενιζέλου 125), Πεύκων (Ειρήνης 19), Αγ. Παύλου (Ηπείρου 9), 8.00 π.μ - 4.00 μ.μ και περίπτερο του δήμου και της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής στη Βαλκανική Πλατεία κάθε βράδυ μέχρι και την Πέμπτη 14/9 (απόψε 8.00 -10 μ.μ). Για τυχόν απορίες, οι ενδιαφερόμενοι να συνδράμουν στην προαναφερόμενη προσπάθεια που επιχειρείται, θα μπορούν να απευθύνονται σύμφωνα με το Δήμο Νεάπολης Συκεών στα εξής τηλέφωνα: 2313 313-125,126.