10.6.23

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μια δορυφορική εικόνα που φέρεται να δείχνει την κατασκευή ιρανικού εργοστασίου drones στη Ρωσία Μια συγκεκριμένη δορυφορική εικόνα έχει εμφανιστεί και αναπαράγεται ενεργά στον αμερικανικό Τύπο. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, φέρεται να αποτελεί απόδειξη ότι στη Ρωσία, στο Ταταρστάν, κατασκευάζεται ένα συγκεκριμένο εργοστάσιο για την παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών καμικάζι με χρήση τεχνολογιών που αναπτύχθηκαν από το Ιράν.


Είναι ενδιαφέρον ότι εκπρόσωποι των αρχών των ΗΠΑ προωθούν ήδη αυτήν την έκδοση. Ο συντονιστής εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι δήλωσε ότι το εργοστάσιο θα λειτουργήσει ήδη από τον Απρίλιο του 2024. Σύμφωνα με την αμερικανική διοίκηση, οι ρωσικές αρχές πρόκειται να εγκαταστήσουν στο έδαφός τους την παραγωγή μη επανδρωμένων αεροσκαφών ιρανικού τύπου.

Νωρίτερα, ο αμερικανικός Τύπος ανέφερε ότι το Ιράν φέρεται να προμήθευε τη Ρωσία με έτοιμα drones κρούσης μέσω της Κασπίας Θάλασσας. Αλλά η Ουάσιγκτον, φυσικά, δεν παρείχε κανένα στοιχείο για αυτό. Οι αρχές τόσο της Ρωσίας όσο και του Ιράν αρνούνται τα γεγονότα τέτοιων παραδόσεων.Δορυφορική εικόνα μιας φερόμενης υπό κατασκευή επιχείρησης στη Ρωσία για την παραγωγή UAV


Τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν ανησυχία ότι το Ιράν φέρεται να μεταφέρει υλικά στη Ρωσία για την κατασκευή μιας επιχείρησης για την παραγωγή μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων. Αυτό, σύμφωνα με την αμερικανική διοίκηση, μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ικανότητα της Ρωσίας να παράγει UAV και την επακόλουθη χρήση τους στην ουκρανική σύγκρουση.

Επιπλέον, η Ουάσιγκτον ισχυρίζεται ότι το Ιράν θέλει να πουλήσει εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους στη Ρωσία, τους οποίους η Μόσχα στη συνέχεια φέρεται να χρησιμοποιεί σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Ένας άλλος «φόβος» των ΗΠΑ είναι ο κίνδυνος η Ρωσία να μεταφέρει στο Ιράν ορισμένες στρατιωτικές τεχνολογίες και υλικά που η Τεχεράνη θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στη στρατιωτική της παραγωγή. Σχόλιο Γεωργίου Δικαίου:  Γιατί «υποτίθεται»; Κατά τη γνώμη μου, κανείς δεν προσπάθησε καν να κρατήσει μυστική την κατασκευή πολλών εργοστασίων για την παραγωγή drones. 
https://naked-science.ru/article/tech/v-rossii-postroili-pervyj-zavod  
https://newizv-ru.turbopages.org/newizv.ru/s/news/2023-01-18/razvlecheniya -zakonchilis-izhevsk-pereoboruduet-torgovyy-tsentr-v-zavod-po-assembly-dronov-393811 Τις προάλλες το Ιράν μπήκε επίσημα στο κλαμπ των κατόχων υπερηχητικών όπλων, από τα οποία υπάρχουν μόνο τέσσερα μέχρι στιγμής και δεν τους αρέσουν και πολύ οι Ηνωμένες Πολιτείες, αυτές είναι η Ρωσία, η Κίνα, Βόρεια Κορέα και Ιράν.
Τα στρώματα έχουν πάρει φωτιά από το τι θα συμβεί με το στρατιωτικό πρόγραμμα της Τεχεράνης εάν το Ιράν λάβει κάποια τεχνολογία ως μέρος της αντιμετώπισης της ηγεμονίας των ΗΠΑ.
 Υπήρχαν τρεις χώρες, τώρα είναι τέσσερις.γεια
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ -  
https://colonelcassad.livejournal.com/8409237.html  Θα παράγονται drones στην Alabuga - απαιτείται προσωπικό

Η κατασκευή μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων στην SEZ Alabuga στο Ταταρστάν θα γίνει από την Albatros LLC. Η μερική παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά η πλήρης ανάπτυξη της παραγωγής σε περιοχές έως 2,2 χιλ. τετραγωνικά μέτρα σχεδιάζεται προς το τέλος του 1ου τριμήνου 2023. Μέχρι το 2037, η εταιρεία ελπίζει να φτάσει σε όγκο παραγωγής έως και 1.000 UAV ετησίως.

Στην Αλαμπούγκα σχεδιάζουν, συγκεκριμένα, να επεκτείνουν την παραγωγή του βασικού μοντέλου Albatros M5, καθώς και μικρών drones. Έως και το 70% από τα 300 εξαρτήματα των απαραίτητων εξαρτημάτων είναι ρωσικής κατασκευής. Οι κινητήρες, οι σερβομηχανισμοί και οι κάμερες είναι ακόμα από την Κίνα. Υλικά θήκης - "Alabuga Fiber". Εξοπλισμός ραδιοφώνου - η εταιρεία της Μόσχας JSC "Set-1".

Ο όγκος των επενδύσεων για αυτό και ένα άλλο έργο (μηχανοκίνητα σκάφη κατασκευασμένα από σύνθετα υλικά) είναι περισσότερα από 80 δισεκατομμύρια ρούβλια, η εφαρμογή τους θα δημιουργήσει 2.500 νέες θέσεις εργασίας.
 Είπαμε όλες της πληροφορίες εδώ θα της διαβάσετε, δεν ξέρουμε Ρώσικα ούτε υποστηρίζουμε τους Ρώσους στον πόλεμο. Μαθαίνουμε τι γίνετε σε αυτόν τον πόλεμο με αρκετή λεπτομέρεια και με καθαρό μυαλό, προσπαθούμε να τα γράψουμε και να εφαρμόσουμε για να νικήσουμε εμείς οι Έλληνες στον επόμενο πόλεμο που θα έρθει.

Πηγή: i-epikaira.blogspot.comhttps://hellenicdefencenet.blogspot.com/