17.6.23

ΘΡΑΚΗ (ΡΟΔΟΠΗ) Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Π Α Ρ Ω Ν ;

 

Η Αγαπημένη ΘΡΑΚΗ μας, από πολλά χρόνια μια «ανοιχτή πληγή»..! Πολλές φορές σκόπιμα «κακοφορμισμένη» που τυραννάει όλους σχεδόν τους Έλληνες πολίτες μας ακόμη περισσότερο τους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ μας συμπολίτες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και «ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ» όπως το ξεκαθαρίζει πολύ δυνατά η Συνθήκη της Λωζάνης, στα Γαλλικά καθαρά: «la minorité musulmane»..!

Κατά καιρούς ανάλογα με επίκαιρα γεγονότα οι Αριστεροφέροντες και οι δήθεν «Προοδευτικές» δυνάμεις, ψευτοαριστερίζοντας, δημιουργούν διάφορες εντυπώσεις προς ίδιον κομματικό ή προσωπικό συμφέρον.

Όπως πρόσφατα με τις βουλευτικές εκλογές μας ότι το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής (ΤΠΚ) δρα «Τουρκικά»..!

Αυτή τη φορά περισσότερο ο κατατροπωθείς στις εκλογές 21/5/23 τέως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ της εξαερώσεώς του και του κόμματος του. Αντί να παραιτηθεί άμεσα αξιοπρεπώς φωνασκεί παντοιοτρόπως ότι είναι ΠΑΡΩΝ (!) και πάντα ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΑΤΟΣ προς τον Ξένο Παράγοντα (Γερμανία κ.Σολτς – ΗΠΑ (Κλίντον, Μπους, Μπαϊντεν!). Υπέρπαροχος – πρωταγωνιστής, ΕΦΙΑΛΤΗΣ τώρα και για τις ΠΡΕΣΠΕΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ..

Το ΤΠΚ αιχμή του δόρατος της Τουρκίας, ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΤΕΙ, στη Δυτ.Θράκη μας έφερε στη μνήμη τα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955! Τη «ΝΥΧΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ» κατά των ΓερμανοΕβραίων που ξεπέρασε αυτήν κατά του Ελληνισμού της ΠΟΛΗΣ και που ο Τούρκος συγγραφέας ΑΣΙΖ ΝΕΣΙΜ έγραψε: Νύχτα 6 Σεπτεμβρίου 1955, Κωνσταντινούπολη κατά του Ελληνισμού, τραγικότερη της ΝΥΧΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.. 

Έργο στο ΤΠΚ που τώρα έχει το θαυμασμό των ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ μας είναι ό,τι ακόμη χειρότερο μάλιστα μετά την εισπήδηση του κ. Ερντογάν δηλώνοντας για τις εκλογές μας: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΟΚ, κλείνοντας το μάτι στους άλλους αρχηγούς των Ελλαδικών Κομμάτων! 

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ αγαπημένοι Συνέλληνες;!



            ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
___________________
(Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο)