19.6.23

Γιατί όλα τα συστημικά κόμματα πολεμούν με λύσσα το Κίνημα της ΝΙΚΗΣ του Δημητρίου Νατσιού;


Γιατί δαιμονίζονται από την Νικηφόρο πορεία της ΝΙΚΗΣ κάποιοι εκκλησιαστικοί;

Το πρωτοεμφανιζόμενο Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ στις εθνικές εκλογές του 2023 έχει ταράξει τα ύδατα και ενόχλησε τα μέγιστα σε βαθμό δαιμονισμού το πολιτικό κατεστημένο των συστημικών κομμάτων, με  την δυναμική, το ήθος, τις αρχές των Ιδανικών του Έθνους των Ελλήνων, που επανέφερε στο προσκήνιο και επαγγέλλεται στην πολιτική του διακήρυξη.  Λύσσαξαν να στραγγαλίσουν παντοιοτρόπως τον Πρόεδρο του κινήματος  Δημήτριο Νατσιό, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του. Να βυθίσουν πάση θυσία  και το καραβάκι του, τρόμαξαν την παρουσία του και το μήνυμα της Εθνεγερσίας που στεντορείως εκπέμπει:

   Είμαστε Έλληνες Ρωμιοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά – αλλά μπροστά και υψηλά.

   Την Πρώτη ύπουλη πολεμική την δέχεται από την  προσκυνημένη δεσποτοκρατία της διοικούσας Εκκλησίας, εντεταλμένη να εκτελεί πιστά τα κελεύσματα της χειρότερης πολιτικής καταστάσεως της Χώρας που εκφράζεται από την Νέα Δημοκρατία του  Μητσοτάκη της Στοάς Μπίλντεμπεργκ και Ιλλουμινάτοι που σε συνεργασία  έκλεισαν τις Εκκλησίες με πρόφαση την πανδημία.  

Λυπάμαι που έτσι άκριτα και με μαύρη προπαγάνδα πολεμούν λυσσαλέα  το Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ,  που διεκδικεί την ψήφο του Λαού, ένα κίνημα που συγκεντρώνει τις ελπίδες και τα Ιδανικά όλων των σκεπτομένων Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών Πατριωτών.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, παραμονές των εκλογών,  οι αξιότιμοι κύριοι  Βαθιώτης Κων., Δασκαλάκης Δημήτριος, σεβαστός π. Στυλ. Καρπαθίου, Νεκτάριος Δαπέργολας και κ.λ. με δημοσιεύματά τους και συνεντεύξεις τους χτυπούν με καταιγιστικά βέλη  κατά της εκλογής του νεοσύστατου Κινήματος της ΝΙΚΗΣ. Εν προκειμένω  η Νίκη βάλλεται έσωθεν από ημέτερους (Χριστιανούς δηλαδή) και έξωθεν από τα Νεοταξικά κόμματα.

Τα εν λόγω πρόσωπα και όχι μόνο, τα είχαμε πολύ ψηλά, αλλά τώρα έδειξαν  το πραγματικό τους πρόσωπο. Αντιφάσκοντας με τους εαυτούς τους, συντάχθηκαν με την κρατική μίσθαρνη εκκλησιαστική Δεσποτοκρατία  και τον βόρβορο της κατευθυνόμενης προπαγάνδας (από τα ΜΜΕ και πρόθυμα «θρησκευτικά» ιστολόγια και κανάλια), που επιστρατεύτηκαν όλοι να πολεμήσουν το καραβάκι της ΝΙΚΗΣ που τόλμησε να δώσει την μάχη στην σφοδρή τρικυμία  που πλαγιοκοπεί τη χώρα μας.

Αντί να πολεμούν τα Νεοταξίτικα Μασονοκρατούμενα Σοδομιτικά κόμματα της Ν.Δ. -ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ.,  στρατευτήκανε κατά ενός νεοσύστατου κινήματος της ΝΙΚΗΣπου αποτελείται από  πεπαιδευμένα  αξιοσέβαστα πρόσωπα, Νοικοκυραίους,  που τόλμησαν και είπαν ότι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και δέχθηκαν πισώπλατα αδελφικά χτυπήματα.

Να είστε σίγουροι, κύριε Βαθιώτη Κων., Δασκαλάκη Δημήτριε, π. Στυλ. Καρπαθίου, Νεκτάριε Δαπέργολα και κ.λ., ότι  σε κάθε περίπτωση εκλογής της ΝΙΚΗΣ, ή μη, θα έχετε και εσείς μερίδιο, διότι θα έχετε  συμβάλει και εσείς με τις σοφιστείες σας και την έντεχνη ενστάλαξη του δηλητηρίου της αμφιβολίας, της συκοφαντίας και του ψίθυρου  που  μετέρχεσθε μικρόψυχα, δηλ. με την ίδια μέθοδο και χειρότερη θα έλεγα, από αυτή που μετέρχονται τα συστημικά κόμματα.

Τα μνημονευόμενα πρόσωπα, με προεξάρχοντα τον π. Στυλιανό Καρπαθίου  τα είχα, όπως πλήθος άλλων συνανθρώπων μας, στον κολοφώνα της υπολήψεως μου, πολύ ψηλά. Μελετούσα τα κείμενά τους και τους μακάριζα, προσωπικά δεν γνωριζόμαστε, αλλά φεύ, δεν περίμενα  ποτέ να κατακρημνισθούν, να αυτοαπομειωθούν, να απομυθοποιηθούν,  δοκιμαζόμενοι σε κάτι τόσο απλό, που αποτελεί και δημοκρατικό δικαίωμα,  όπως η υποψηφιότητα του Πατριωτικού Κίνηματος ΝΙΚΗ, που απαρτίζεται από Ορθοδόξους Χριστιανούς και  εν προκειμένω να καταδείξουν αυτή την αδιάκριτη και δόλια  τακτική  στοχευμένης πολεμικής.

Τι προτείνετε επιτέλους, ποιο το όραμά σας για να ορθοποδίσει η χώρα; Την αντίσταση δια της αποχής ;   Έτσι θα αντισταθείτε στους Σοδομιστές, τους Προδότες, τους Διεθνιστές; τους Λαθροεποικιστές, τους Εμβολιαστές με θανατηφόρα σκευάσματα;,  τα τρωκτικά και αιμοβόρα τέρατα που πίνουν το αίμα του Λαού και νέμονται την χώρα μας;

   Επιτέλους, τόσα κόμματα γύρω μας και όμως «επί σκοπόν» στοχεύετε την Νίκη; εκεί συγκεντρώσατε το μένος σας;  Αλλά ανθρώπινα τα λάθη, θα σας έχουμε στην καρδιά μας, δεν μπορούμε να παραθεωρήσουμε   τόσους ομολογιακούς τιμίους αγώνες σας.

     Ασφαλή και ικανό κριτήριο για να ψηφίσουμε  ανενδοιάστως το εν λόγω Κίνημα της ΝΙΚΗΣ είναι ότι πολεμιέται σφόδρα  πανταχόθεν, όσο κανένα άλλο κόμμα, από ανάξιους Δεσποτάδες,  Δεξιούς και Αριστερούς Διεθνιστές, Μασόνους, υποστηρικτές των ΛΟΑΤΚΙ και των εκτρώσεων, εσωτερικούς και εξωτερικούς αντιπάλους, είναι δείγμα ότι πληρεί το ιδεολογικό υπόβαθρο για να μας εκπροσωπήσει επαξίως στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αυτό τους ενοχλεί.    Οι ιδέες μας είναι σαν τα καρφιά όσο τις χτυπούν τόσο πιο βαθιά ριζώνουν.

Ως Έλληνας Πολίτης που ποτέ δεν εντάχθηκα σε κανένα  κόμμα,  προβαίνω μετά παρρησίας να καλέσω όλους ομοθύμως και ανεπιφυλάκτως να στηρίξουν με την ψήφο τους πάση δυνάμει το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ με πρόεδρο τον κύριο Δημήτριο Νατσιό και να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της παραπληροφόρησης που επιβουλεύονται τον Νικηφόρον  πλούν της ΝΙΚΗΣ.

Πατριώτες! Έσεσθαι εδραίοι.

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  17- Ιουνίου -2032

                                  Γεώργιος ΚΕ. Δυοβουνιώτης

             Πολιτικός Μηχανικός – Μηχανολόγος Μηχανικός


Υ.Γ.   Δια του παρόντος αυτοβούλως εκφράζω προσωπικές μου απόψεις.