31.5.23

Δεν 'ελκουν την καταγωγήν των όλοι από τα Σόδομα και τα Γόμορρα!

Η Ρωσία δια νόμου απαγορεύει στους γιατρούς να κάνουν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου και στα δημοτολόγια να τροποποιούν την ταυτότητα φύλου με βάση ιατρικές βεβαιώσεις..


Οι γιατροί στη Ρωσία θα απαγορεύεται να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις για αλλαγή φύλου.

Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης απαγόρευση στα δημοτολόγια να αλλάζουν τα στοιχεία ταυτότητας φύλου πολιτών βάσει ιατρικών βεβαιώσεων!

Υπάρχει κι άλλο μοντέλο το ρώσικο. Έχουμε επιλογή.. Στροφή στη Ρωσία τώρα.. Ανήκουμε στην Ορθοδοξία που αντιστέκεται, στην Ορθοδοξία που επιμένει  κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

Επιχειρείται μια βίαιη πολιτισμική μετάβαση εδώ στα κατεχόμενα του ΝΑΤΟ στην αποικία της Ευρώπης…

Έχουμε πολιτισμική ταυτότητα κι αυτή είναι Ορθόδοξη και κάθε μετάβαση από αυτήν κάθε θεσμική μετακίνηση από αυτήν είναι απλά ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..

Η πολιτισμική μας επιλογή είναι η Ορθοδοξία …… αυτή πως προστατεύεται όταν καλούμαστε από το ίδιο το κράτος να ζήσουμε μέσα σε μια κοινωνία αντι-Ορθόδοξη;

Ανοχή στην κάθε είδους διαφορετικότητα απόλυτος σεβασμός στον αυτοκαθορισμό και στην αυτοδιάθεση σώματος του καθένα αλλά άρνηση στην επιχείρηση-εγχείρηση αλλαγής φύλου του κοινωνικού σώματος μέσα από θεσμικές μεταβολές και συστημικές ”langages totalitaires”.

Γίνεται ένα διαρκές πιεστικό ψηστήρι κι ένα ψωνιστήρι παιδιών μέσα από προπαγάνδα, θεσμούς, ΜΜΕ, άνομες νομοθεσίες, πολύχρωμα εκπαιδευτικά προγράμματα Βρυξελλών, ΜΚΟ, ξεπουλημένη εξαγορασμένη βιομηχανία του θεάματος κ.α…Τα παιδιά έχουν εγκαταλειφθεί στις διαθέσεις ενός στρεβλού συστήματος..

Στο όνομα των παιδιών σκοτώνουν την παιδικότητα, αθωότητα, στο όνομα της ελευθερίας επιβάλουν τον άγριο προσηλυτισμό δια όλων των μέσων που διαθέτουν. Είναι μια σεξουαλική ευγονική όπου το πρότυπο του ανώτερου έρωτα της σύγχρονης Αρείας φυλής είναι οι ομόζευγοι. Οι δήθεν υπερασπιστές της κατάργησης των κοινωνικών στερεότυπων είναι αυτοί που διαμορφώνουν, επιβάλουν τα νέα απόλυτα κοινωνικά στερεότυπα.

Ο πολιτισμικός πόλεμος στοχεύει τη θρησκεία αφού όλο και συχνότερα οι ακτιβιστές των pride επιλέγουν θέματα διασυρμού της θρησκείας. Οι θρησκευτικές ελευθερίες είναι ανύπαρκτες όταν ένα κράτος επιτρέπει το δημόσιο διασυρμό της θρησκείας..κι απαγορεύει κι όποια κριτική σε αυτές τις μεθοδεύσεις..

Το να υπερασπίζεσαι στο όνομα της προόδου στρατηγικές σαν αυτές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ είναι υποδούλωση και ξεπούλημα..

Το να υπεραμύνεσαι το πολιτισμικό εξανδραποδισμό της νεολαίας στο βωμό ΝΑΤΟ ΕΕ και παγκόσμιων εξαγορασμένων Οργανισμών είναι αντιλαϊκό και αντιδραστικό..

Το να θυσιάζεις την τοπική κουλτούρα και τις αξίες του λαού τις ρίζες του στην αποικιοκρατία είναι παράδοση

Όλη η Ανατολή κι όλος ο Νότος αλλά και τα Βαλκάνια είναι αντίθετα κι ανθίστανται με βάση τις δικές τους θρησκείες και παραδόσεις.. Η Ελλάδα επίσης Νότος, Βαλκάνια και Ανατολή γιατί θα πρέπει στη νέα Πολιτισμική Γιάλτα να υποταχθεί στις διαθέσεις των νέων μισσιονάριων της Δύσης εν ονόματι του εκπολιτισμού της;

Το θέμα είναι πολιτικό, πολιτισμικό, πνευματικό…. είναι τριπλή υποδούλωση…σαδιστικού τύπου…

Είναι από τα θέματα που αξίζει να διαφωνήσεις .. κι ας σε διαγράψουν.

dimpenews.com


Φ.Μ