10.4.23

ΝΕΕΣ «ΠΡΕΣΠΕΣ» ΑΙΓΑΙΟΥ;!


Γράφει ο Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης* 

Θυμόμαστε πάντα τα συλλαλητήρια των θαρραλέων Ελλήνων σε όλη τη χώρα που έβγαλαν τη ψυχή τους παρακλητικά για το Σκοπιανό αλλά τους αγνοούσαν τελείως στην προαποφασισμένη και ύπουλα κρυπτόμενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους που επέβαλαν στο Ελληνικό Έθνος οι δύο Εφιάλτες της (Σ.Π.) πουλώντας το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας και όχι μόνο. 

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ (Εθνική ντροπή) που τους ενθαρρύνει πάλι να λαϊκίζουν ψευδολογώντας με υποσχέσεις διαφόρων παροχών κλπ. για να επανέλθουν στην εξουσία «Δεύτερη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ» στο «έπαθλο κράτος»

χωρίς να δηλώνουν κάποια σοβαρά προγράμματα έστω της ασφάλειας, της προστασίας, της πατρίδας, του λαού που πλήγωσαν τόσο βαθιά με αθεράπευτες και συνεχείς πληγές (Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας, (300+) τριακόσιες και πλέον παραβιάσεις της Σ.Π. κλπ.) λαθροεισβολικής κατοχής Αθηνών και συνόρων.

Η κατάκτηση ξανά της εξουσίας από ευσυνείδητες προδοσίες έχουν τη βεβαιότητα του εθισμού και των κατά συρροή άθλιων πράξεων να πραγματοποιήσουν νέες τραγωδίες με τις «ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» (Θράκη, νησιά, πλημμυρίδα ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (αυριανών ψηφοφόρων τους)-κατάργηση «ΦΡΑΧΤΗ», «δεν υπάρχουν Θαλάσσια Σύνορα»(!) κλπ. «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

Βέβαια τους θέλει ο Τούρκος -δηλώσεις Ερντογάν- τους θέλουν όλοι οι «ΑΛΛΟΙ» που τους επέλεξαν (Αμερικανοί-Γερμανοί: Μέρκελ -Κλίντον-Μπους..)

Έτσι στις επικείμενες εκλογές, Διχάζουν, φανατίζουν πάντα με συνθήματα δήθεν Αριστερά κλπ. προς εύπιστους εκλογείς ψευτοπροοδευτικούς..

Οι σκεπτόμενοι Έλληνες πρέπει να «κλείσουμε» πια το δρόμο οριστικά προς νέες Τραγωδίες-προδοσίες για τη Χώρα μας. Το οφείλουμε στις ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ στα Παιδιά και τα ΕΓΓΟΝΙΑ μας..



Με τιμή, 

*Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 

Πολιτικός επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ


___________________________
Επιμέλεια αναρτήσεως: Στρατηγός εα κ. Αθαν. Καραντζίκος