7.4.23

Ηλικιωμένοι στην Πεντέλη: Πώς τους κακοποιούσε ο γιος χωρίς ποτέ να συλληφθεί


Μία καθημερινή κόλαση ζει το ζευγάρι των ηλικιωμένων 81χρονων από την Πεντέλη, στα χέρια του 51χρονου κακοποιητή γιου τους και της 48χρονης Ουκρανής νυν συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα έχει από τα παρελθόν έως σήμερα 30 εγγραφές ενδοοικογενειακής βίας.

Κάθε φορά το ζευγάρι των δραστών αποφεύγουν την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου και κάθε φορά οι γονείς δεν υποβάλλουν μήνυση. Ο δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές και για την μη καταβολή της διατροφής στην πρώην σύζυγό του, ενώ ο ουσιαστικά ο μόνος που ασχολείται με τους ηλικιωμένους είναι ο άλλος τους γιος.

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αφορά σε περιστατικό κακοποίησης που έγινε σε βάρος των ηλικιωμένων το καλοκαίρι, ενώ την περασμένη Κυριακή η Ουκρανή σύζυγός τους, τους επισκέφτηκε και πάλι στο σπίτι τους και τους κακοποίησε άγρια, σε βαθμό που ο άλλος γιος τους χρειάστηκε να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, απ’ όπου πήραν και σχετικές γνωματεύσεις με την κακοποίησή τους.

 Το τοπικό γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής με αστυνομικούς από το Α.Τ. Πεντέλης επισκέφτηκαν χθες τους ηλικιωμένους όπου τους πήραν καταθέσεις, αλλά και πάλι αρνήθηκαν να υποβάλουν μήνυση.

Το ζευγάρι των κακοποιητών παλιότερα έμενε στο διαμέρισμα πάνω από τους γονείς, ενώ πλέον έχουν μετακομίσει στον Διόνυσο.

Με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του μετά την δημοσιοποίηση των φρικτών αυτών εγκλημάτων σε βάρος των ανήμπορων ηλικιωμένων, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για την άγρια κακοποίηση του ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πεντέλη.

Αυτή την φορά ενδέχεται να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος των δραστών ανάλογα με τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν, ώστε αυτεπάγγελτα πλέον η Πολιτεία να επιβάλει την Δικαιοσύνη σε αυτά τα κτήνη και να πράξει τα αυτονόητα ή αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα εδώ και 30 φορές που έχουν προηγηθεί και όχι μόνο μετά την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση.

https://www.msn.com/el-gr