29.4.23

Υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη κατέθεσε η ΝΔ στον Άρειο Πάγο

Τι φοβαται η ΝΔ και θέλει να μην είναι υποψήφιος
ο Κασιδιάρης; Είναι θέμα "ηθικής τάξεως" ή φοβάται
τους ψήφους που θα πάρει; Γιατί  κάτι φοβάται !
Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

 Από Ιωάννης Καράγιωργας  & Euronews

Συμπληρώνεται από αποδεικτικό υλικό 300 σελίδων και δύο σκληρούς δίσκους με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν όπως λέει η ΝΔ ότι ο Κασιδιάρης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος Έλληνες

Υπόμνημα 33 σελίδων κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στο τμήμα Α1 του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το υλικό περιλαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό και 300 σελίδες τεκμηρίωσης που αποδεικνύουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος Έλληνες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε νωρίτερα υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος - Ελληνες» στις ερχόμενες εκλογές. Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικο που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή.

Το υπόμνημα εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη