17.3.23

Η διαστρέβλωση των ειδήσεων!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE


Ο γερανός της Αστυνομίας έπεσε πάνω στούς καδους απορριμάτων ή  κάποιοι -που διαμαρτύρονται και από πάνω - έριξαν τούς κάδους πάνω στο γερανό που εκινείτο κανονικά στη πορεία του με ταχύτητα 20 χιλ, σε σχετικά  ελεύθερο δρόμο, με λίγους διαδηλωτές  ( στην άκρη του δρόμου )
Με τη λογική αυτή όποιου του κατέβει, ρίχνει  ένα κάδο ή ό,τι 'αλλο μπροστά από διερχόμενο όχημα και μετά ευθύνεται  ο οδηγός που προσπαθεί να περάσει!
Μήπως θα έπρεπε να σταματήσει, να τον στείλουν στο νοσοκομείο και να κάψουν  το Υπηρεσιακό όχημα, το οποίο σημειωτέον είχε μεταβεί εκεί κοντά για να αποσύρει ένα άλλο  Υπηρεσιακό αυτοκίνητο που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από κάποια άλλα άτομα .....;

Η ποινική δίωξη , πρέπει να ασκηθεί κατ αυτών που έσπρωχναν το κάδο μπροστά από το εν κινήσει  όχημα     για απόπειρα προκλήσεως ατυχήματος και σωρεία  λοιπών αδικημάτων.
Δείτε το βίντεο και κρίνετε ελεύθερα.

Και κάτι άλλο. Συνιστά ή δεν συνιστά παράνομη οπλοφορία  η περιφορά κάποιου με ρόπαλο στο χέρι; Το δήθεν σημαιάκι στη κορφή του ροπάλου, αίρει το αξιόποινο;

____
Μερικά μόνο, σχόλια :

Ωθούν κάδους από δεξιά κι αριστερά προς κινούμενο όχημα. Ό, τι ακολουθεί είναι φυσικό. Ξεκάθαρη η εικόνα. Επικίνδυνα πράγματα για όλους. Ουδεμία ευθύνη στην παρούσα για τον οδηγό. Όσο για την ταχύτητα, ας σκεφτούμε, τι θα κάναμε εμείς ως οδηγοί σε όχημα που μετατρέπεται σε στόχο επίθεσης.
Εμφάνιση λιγότερων

_____
Το ότι πήγαν να τους στήσουν ενέδρα (και μετά τι?) το είδε κανένας ή βλέπετε μόνο ότι σας βολεύει.

__
@lambrosgeo
Τι έπρεπε να κάνει ο οδηγός δηλαδή όταν τελευταία στιγμή του σπρώχνουν κάδους;
Να διακτινίσει το φορτηγό;



Α/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ