27.3.23

Σχετικά με τη συνεργασία στον πατριωτικό χώρο.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 24-3-2023

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 21


Σχετικά με τη συνεργασία στον πατριωτικό χώρο.

Η Επιτροπή Ελληνισμού χαιρετίζει κάθε συνεργασία πολιτικών κομμάτων του πατριωτικού χώρου. Άλλωστε προς αυτό τον σκοπό έχει εργαστεί στο πλαίσιο του 2ου συνεδρίου της που πραγματοποιήθηκε στο Καστελλόριζο το καλοκαίρι του 2022.

Θυμίζουμε ότι στις 2-4-2022 είχαμε εκδώσει δελτίο τύπου στο οποίο αναφέραμε τα εξής:

«Αγαπητά μέλη και φίλοι της Επιτροπής Ελληνισμού,

Με αφορμή διάφορες φήμες και κακοήθειες που διαρρέουν είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω κακόβουλων ψιθύρων που σκοπό έχουν να αναστείλουν τη δυναμική που αναπτύσσει η Επιτροπή Ελληνισμού εν όψει του 2ου Συνεδρίου της και του πατριωτικού φόρουμ που οργανώνει στο Καστελλόριζο 6-8 Αυγούστου 2022, κοινοποιούμε την παρακάτω ανακοίνωσή μας για την παροχή των απαραίτητων διευκρινίσεων.

“Η Επιτροπή Ελληνισμού δεν είναι πολιτικό κόμμα ούτε θα γίνει ποτέ, αυτό άλλωστε αναφέρεται ξεκάθαρα στη Διακήρυξή μας. Είναι όμως ένα Σωματείο με εθνικοπατριωτικούς σκοπούς, το οποίο στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία για την Πατρίδα μας φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως μία δεξαμενή σκέψης και ως ένα πατριωτικό φόρουμ, ώστε μέσα από αυτό, με γόνιμες συζητήσεις, κατάλληλες διεργασίες και πολιτικές ζυμώσεις από όλο το πολιτικό φάσμα, πάντα με σεβασμό στη δημοκρατία, να διερευνηθεί η δυνατότητα της συνεργασίας στον πατριωτικό χώρο και της δημιουργίας ενός εθνοκεντρικού δημοκρατικού πολιτικού συστήματος προς ενίσχυση της Πατρίδας μας και του Ελληνισμού”».

Το Δ.Σ. της Επιτροπής Ελληνισμού