21.2.23

"Αχάριστο ευεργετείς, νεκρό δανείζεις".

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς

Αυτό συμβαίνει σήμερα ... , αλλά κάνε το καλό και ρίξτο στον γυαλό ….

Σχετικά με δημοσιευθέντα άρθρα και ντοκυμαντέρ της συνεργαζόμενης έγκριτης  πατριωτικής ιστοσελίδας EFENPRESS, προσθέτω ….

Συμπαραστέκομαι  μεν, όσον αφορά την βιβλική καταστροφή στην γειτονική Τουρκία, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό του Τουρκικού λαού φέρει μεγάλες ευθύνες, για τις μέρες και πράξεις των αχάριστων και αμετανόητων πολιτικών του και  στην πλειοψηφία του δεν τον εξαιρώ….

Πλύση εγκεφάλου μέσω του φιλοπόλεμου Κορανίου έχει υποστεί και χαρακτηρίζεται ως ο λαός της οργής του θεού, που σήμερα δυστυχώς πληρώνει αυτή την οργή, αντί να πληρώσουν οι ταγοί του...



Όταν η μικρή Κύπρος από τις πρώτες χώρες θέλησε να αποστείλει σωστικά συνεργεία η Τουρκία ιταμά το απέρριψε και στην Κυπριακή ανθρωπιστική βοήθεια, που αποστέλλεται μέσω κατεχομένων το ταταρικό καθεστώς, αλλάζει το έμβλημα της Κυπριακής Δημοκρατίας και τοποθετεί το έμβλημα του ψευδοκράτους. Αυτά τι λένε ;;;;

Επειδή κάποιοι ενδεχομένως θα με χαρακτηρίσουν "χαιρέκακο" τους λέω ότι η οικογένεια μου, όπως και χιλιάδες άλλες ΕΚ οικογένειες, παρ΄ όλον ότι έχασαν στενούς συγγενείς-φίλους και τις πατρογονικές τους εστίες το 1974, δεν λησμονούν μεν, αλλά από το υστέρημα τους απέστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. (Και για να θυμόμαστε όταν οι μισή Κύπρος ισοπεδώθηκε, από βαρβάρους εκτός από τον αδελφό Ελληνικό λαό, δεν είδαμε να αποστέλλει βοήθεια, ούτε κάποια τουρκική ή ισλαμιστική ανθρωπιστική οργάνωση, αλλά ούτε κανείς άλλος...

Στο δια ταύτα .... Ας βοηθήσουμε ναι και ας σημειώσουμε όμως δε ότι οι Τούρκοι ούτε μυαλά θα αλλάξουν, ούτε την επεκτατική τους πολιτική. Μέσα από τις καταστροφές η Τουρκία θα βγει ακόμη μια φορά κερδισμένη, αφού ως πόρνη παλλακίδα την έχουν οι δόλιοι σύμμαχοι μας.
Όμοια της χώρα είναι η Γερμανία η οποία σε δύο παγκόσμιους πολέμους καταστράφηκε και σήμερα ποδηγετεί όλη την Ευρώπη και ας ευχηθούμε ότι μετά την ανοικοδόμηση της Τουρκίας, δεν θα εμφανισθεί μια νέα Γερμανία στα μέρη μας. (Σύμμαχος τους και φίλη η Τουρκία σε όλους τους πολέμους κατά των συμμάχων ... Μαζί με τους ΝΑΖΙ...)
Λοιπόν οι λυκοφιλίες σήμερα των Τούρκων, που όταν βρεθούν σε δύο στενά, η τρύπα του βελονιού τους χωρά, ας μην μας παρασύρουν σε "μάταιες αισιοδοξίες" για το μέλλον, διότι "η ουχιά και η Τουρκιά δεν έχουνε μπιστιά..." Εύχομαι να διαψευσθώ, αλλά εμείς οι καλοί οι Έλληνες και πάλι θα βρεθούμε στην ίδια δίνη των ελληνοτουρκικών σχέσεων σύντομα ...
Και όπως Μέγας Σολωμός έγραψε ....
Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.

Και ...
Είδες να μαδάνε την κότα και ο αέρας να συνεπαίρνει τα πούπουλα; Έτσι θα πάει το έθνος. Αν δεν αφυπνισθεί ...
Κατά παρασάγγας απέχουμε από την διπλωματία της Τουρκίας, η οποία δεν έχει μπέσα αλλά μόνο μπαμπέσα ...
Και ναι η αχαριστία έχει πλέον πρόσωπο ...

Τρέξτε λοιπόν όλοι σύμμαχοι και μη, φίλοι και εχθροί της Τουρκίας συμπαρασταθείτε, αλλά μην λησμονείτε ταυτόχρονα... ότι..
Η Τουρκία πλέον με την ανοχή των συμμάχων έσπασε και το χτένι και την χτένα … Παραβιάζει κανονισμούς του ΝΑΤΟ, εισβάλλει σε ξένες χώρες, κατασφάζει αμάχους, εξαφανίζει Χριστιανικές μειονότητες στην Μ. Ασία, εισβάλλει στην Ελληνική Κύπρο το 1974, απειλεί γειτονικές χώρες, εκβιάζει την ΕΕ και διεθνή κοινότητα, ασεβεί, εξυβρίζει και προσβάλλει τους πάντες. Έχει γίνει κράτος τρομοκράτης και διεθνής ταραξίας της Μεσογείου και όλοι σωπαίνουν ένοχα …Αιδώς γαρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί. Η γαρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος. Όμηρος.

(Με τους κακούς η συστολή δεν ωφελεί σε τίποτα. Επειδή η σιωπή είναι σύμμαχος αυτού που μιλάει.)
Μια παρένθεση ενδεικτική για την ανέκαθεν αφερεγγυότητα των αμετανόητων Τούρκων ...

Σχετικά με πολύ πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν: «Η τύχη του κόσμου δεν πρέπει να αφεθεί στο έλεος μιας *χούφτας χωρών, που κέρδισαν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ….» ( Βαθύ και συμβολικό το νόημα αυτής της δήλωσης και οι σύμμαχοι ας ψάξουν να το βρουν. Απωθημένα είναι γιατί δεν νίκησαν οι ΝΑΖΙ σύμμαχοι της Τουρκίας στον Β ΠΠ.)

*Αυτές οι χώρες, που εμπόδισαν τους εγκληματίες ΝΑΖΙ Γερμανούς φίλους και συμμάχους της Τουρκίας, να καθυποτάξουν τους ελεύθερους λαούς και πλήρωσαν βαρύτατο τίμημα αίματος, που νωπό είναι ακόμη και αχνίζει. Ας αφεθεί λοιπόν η τύχη του κόσμου στα χέρια της Τουρκίας …
Ενδεικτικό όσον αφορά προδοσίες και μπαμπεσιές της Τουρκίας ... Π.χ.
Στις 25 Φεβρουαρίου 1945: Η Τουρκία κηρύσσει τον πόλεμο στην ανύπαρκτη πλέον Γερμανία πρώην σύμμαχο της, που ηττήθηκε «από μια χούφτα συμμάχων χωρών …»

Το τραγελαφικό, μετά τις *συμφωνίες συμμαχίας Τουρκίας – Γερμανίας και αφού ο πόλεμος είχε κριθεί και ο γερμανικός στρατός σχεδόν στο σύνολο του συνθηκολόγησε, η Τουρκία κηρύσσει «ακήρυχτο» πόλεμο στους ΝΑΖΙ φίλους της, που ήδη έπνεαν τα λοίσθια … και ήταν εγκλωβισμένοι στο Βερολίνο ….
*Η Γερμανο–Τουρκική Συνθήκη Φιλίας 18 Ιουν. 1941(γερμανικά: Türkisch-Deutscher Freundschaftsvertrag‎, τουρκικά: Türk-Alman Dostluk Paktı)

Ο Τσώρτσιλ είχε δώσει τότε τελεσίγραφο στους Τούρκους όπως εισέλθουν στον πόλεμο παρά το πλευρό των συμμάχων μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 1944 και τον αγνόησαν επιδεικτικά … μέχρι και την 25η Φεβρουαρίου 1945, που όταν ήδη έληγε νικηφόρα ο πόλεμος υπέρ των συμμάχων, πρόδωσε την σύμμαχο της Γερμανία και «μπήκε» ( από πού δεν ξέρω) στον πόλεμο χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα, αφού το 90% του Γερμανικού στρατού παραδόθηκε …Και αλώβητη βγήκε, ζητώντας και παράσημα … Αχ μπαμπέσηδες Τούρκοι να είχαμε την πονηριά σας …..ΦΕΥ!
Αυτούς λοιπόν θα εμπιστευθούμε σήμερα;

Παρένθεση: Και στον ΑΠΠ η Τουρκία, ήταν σύμμαχος της Γερμανίας. ΜΕΜΟ, π.χ. σφαγή Αγγλογάλλων στην Καλλιπολη, από τον πολλαπλάσιο στρατό των Οθωμανών με την συνδρομή των Γερμανών, από 15 Απριλίου 1915 – 9 Ιανουαρίου 1916 – 130,000 νεκροί και 60,000 τραυματίες.

Μέχρι τέλους, οι «παμπέσηδες» Τούρκοι, είχαν την ψευδαίσθηση ότι οι φίλοι τους Γερμανοί θα κέρδιζαν τον πόλεμο… και θα τους *αμοίβαν για την φιλική τους στάση…Και η προσδοκούμενη αμοιβή τους;

*Όλα τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, μέρος Ελληνικών εδαφών, ακόμη μέχρι και Θεσσαλονίκη! Κρήτη – Κύπρο, εδάφη Βαλκανικών χωρών, Βουλγαρίας μέχρι και Ρουμανία, χώρες της ΕΣΣΔ, Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, έλεγχο και επικυριαρχία της Μαύρης θάλασσας και ενδεχομένως και της Κασπίας, εδάφη της Συρίας, όπου σχεδιάζετο, από τότε η ανακήρυξη Κουρδικού Κράτους, κλπ. Δηλαδή θα αναβίωνε και πάλι η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως τους υποσχέθηκαν οι φίλοι Γερμανοί και τον ΑΠΠ και ΒΠΠ και όπως και η ίδια σήμερα επιθυμεί ...
ΜΕΜΟ! Σημερινοί Νατοϊκοι σύμμαχοι της Τουρκίας!
Και σήμερα η δόλια Τουρκία δεν τόχει σε τίποτα να υπογράψει κάποια στιγμή σύμφωνο φιλίας και συμμαχίας με την Ρωσσία εφ όσον την βολεύει, αφού μια τουρκική παροιμία λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ...

Αντώνιος Αντωνάς από κατεχόμενη Αγία Καρπασία, που όπως όλοι οι Έλληνες Κύπριοι θρήνησε στενούς συγγενείς και φίλους και τις πατρογονικές του εστίες.


ΙΔΕΤΕ:

https://www.efenpress.gr/2023/02/blog-post_502.html