23.1.23

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρών στις Δημοτικές εκλογές ο Γερολάκος Μπάμπης



 Μετά από μια πορεία δύσκολη τριών ετών, σαν σύμβουλος της Β' Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και Συντονιστής της επιτροπής του μεταναστευτικού, είμαι έτοιμος να βάλω την υποψηφιότητα μου σαν Δημοτικός σύμβουλος στον κεντρικό Δήμο Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωρίζετε στα τρία χρόνια της θητείας μου, δήλωσα παραίτηση από τα καθήκοντα μου, γιατί δεν υπήρχε δυνατότητα να συνεχίσω να τα ασκώ, λόγω υγείας. Είμαι έτοιμος πλέον, και πρώτα ο Θεός θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Εισέπραξα στα τρία χρόνια της θητείας μου από τους δημότες μεγάλη δυσαρέσκεια, αλλά και πάρα πολύ αγάπη. Δυσαρέσκεια δικαιολογημένη, για την απραξία πολλών ετών από τις προηγούμενες διοικήσεις, όσο αναφορά τα καθημερινότητα προβλήματα, και την ποιοτική ζωή των κατοίκων.

 Αγάπη γιατί υπήρχαν συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και όχι τηλεφωνικές, για να εκφράσουν, οι δημότες, κάθε ζήτημα που υπήρχε στην γειτονιά, με πολλούς από τους οποίους ήρθαμε πιο κοντά, γίναμε φίλοι, και είχαν όλο το θάρρος να με ειδοποιούν για διάφορα προβλήματα, όποια ημέρα και ώρα ήθελαν. Δεν παραλείπω να αναφέρω, την αγάπη και τις  πολλές όμορφες ευχές ορισμένων ηλικιωμένων ανθρώπων, όταν πήγαινα με το προσωπικό μου όχημα, στο κοινωνικό παντοπωλείο και τους μετέφερα στην οικία τους, γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να περπατήσουν, ειδικά να σηκώσουν σακούλες.

 Θυμάμαι χαρακτηριστικά και θα μου μείνει για πάντα, μια γιαγιά να μην μου αφήνει το χέρι, ευχαριστώντας με, με δάκρυα στα μάτια. Όταν εισπράττεις αγάπη αληθινή, ότι κενό υπάρχει μέσα σου, αρχίζει και γεμίζει. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα είμαι παρών στις Δημοτικές εκλογές, δίπλα στον πολίτη, δίπλα σε κάθε ζήτημα, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την δικιά μου φωνή, μέσα από την διοίκηση του Δήμου. 

Η ανακοίνωση μου σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος θα ανακοινωθεί στα μέσα του Μαρτίου. 


Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλους.


Με εκτίμηση 

Γερολάκος Μπάμπης