25.1.23

ΘΥΜΟ-ΓΡΑΦΗΜΑ. ANOIKTA ΣΥΝΟΡΑ ......

 

ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ.

Δημήτρης Τζανακόπουλος ...Ο φράχτης στον Έβρο «παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα»!!!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΚΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΛΑΘΡΟΒΙΟΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕ...
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο φράχτης είναι κατασκευασμένος μέσα στα ελληνικά σύνορα και συνεπώς αν κάποιος βρεθεί εκεί θα είναι σε ελληνικό έδαφος και δικαιούται να καταθέσει αίτημα ασύλου. ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.
«Είστε παράνομοι (ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΟΧΙ) τόσο σε ό,τι αφορά στη διεθνή νομιμότητα, όσο και ό,τι αφορά στη συνταγματική τάξη, «το πρόβλημα στο προσφυγικό δεν λύνεται με φράχτες».... (αλλά με ανοιχτά σύνορα....)
Και στην Κύπρο.... Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της τοποθέτησης συρματοπλεγμάτων και καγκελοθυρών κατά μήκος της Ουδέτερης Ζώνης στην περιοχή του Αστρομερίτη από οργανωμένους οπαδούς του ΑΚΕΛ......

Το ΑΚΕΛ διεκδικεί:

Άμεσο σχεδιασμό και εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής που να καλύπτει όλο το φάσμα των θεμάτων που άπτονται της εισόδου, της παραμονής και της πρόσβασης σε εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα με προσήλωση στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ανάληψη συγκεκριμένης δράσης με στόχο την ένταξη των μεταναστών στην κυπριακή κοινωνία αξιοποιώντας πλήρως κοινοτικά προγράμματα για δημιουργία επαρκών υποδομών ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων κλπ υπέρ των λαθρομεταναστών, που σε λίγο θα υπερβούν το 12% του Κυπριακού πληθυσμού!!!!!!!

diamartiria-sirmatoplegmata-astromeritis-8-696x928.jpg
ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΣ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ.
download.jpg
download.jpg
download.jpg
΅
Τα συμπεράσματα δικά σας .....
Μ.Ρ. Πρόσφυγας από κατεχόμενη Κερύνεια.

Αναρτηση:

Antonis Antonas