1.12.22

Η ΣΧΙΣΜΑΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η -ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΡΕΣΠΩΝ




Η Σχισματική ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ με τις ευλογίες της προδοτικής Σ.Π. έφερε “ΕΘΝΟΓΕΝΝΕΤΙΚΑ” όλους τους “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” μάλιστα να ομιλούν τη (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΙΚΗ) “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ” ..ως το μεγαλύτερο προδοτικό “ΕΡΓΟ” της “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”. Βεβαίως συμπληρώνοντας ευλογόντια το ημέτερο “Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος”: “ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” και ακόμη πιο αρπακτικά “ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΩΝ”.. (Σήμερα “ΑΧΡΙΔΩΝ”..)

Ασφαλώς ο Ρώσος “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ” (!) θα σπεύσει να αναγνωρίσει τη Σκοπιανή Σχισματική Εκκλησία ως “ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”.. 

Οι ανωτέρω θέσεις έχουν τη ρεαλιστικότητα τους εκ της απαράδεκτης Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Ι Α Σ   Τ Ω Ν   Ε Φ Ι Α Λ Τ Ω Ν. Προσέρχονται “θρασύτεροι”  δήθεν “Αριστεροί” - Προοδευτικοί, πάντα με λαϊκίστικα ΨΕΥΔΗ που τελικά δεν θα διστάσουν σε λύσεις προδοσίας για τη ΘΡΑΚΗ μας και τα νησιά μας, στις πιέσεις της Τουρκικής αδηφαγίας προς ικανοποίηση και του “ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ” (ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ!).

Βέβαια στις “ομιχλώδεις” δηλώσεις ανάφεραν ότι: “αυτή τη φορά θα είναι “διαφορετικά”.. Πόσο διαφορετικά με τους “ΑΡΜΟΥΣ” που τους “ξέφυγαν” την “πρώτη φορά”.. Προσπαθούν με λαϊκισμούς να εκμεταλλευτούν και τους Έλληνες του Εξωτερικού ως δήθεν “Δεξαμενή Σκέψεων- θέσεων υποσχόμενοι “Εργασιακές ΘΕΣΕΙΣ” στη “ΝΕΑ ΕΞΟΥΣΙΑ”..!

Η “επιτυχίες” στους λαϊκισμούς είναι μία κατάκτηση στην πολιτική καριέρα.. Η γνώση βέβαια χάθηκε στην περίοδο της σχολικής μάθησης όταν μάλιστα οι περίφημες “Κ Α Τ Α Λ Η Ψ Ε Ι Σ”  δεν ήταν μόνο τότε ζητούμενο αλλά ο “αυτοέπαινος” αργότερα είχε ανάλογη κριτική.. Φωνάζοντας ότι δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ(!) φορτώνεις τη χώρα σου με εκατομμύρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ φέρνοντας τον εχθρό εντός των τειχών, καταστρέφοντας το μέλλον του λαού σου όταν μάλιστα δίπλα σου έχεις έναν Τ. Ερντογάν..

 Ακόμη και οι Αμερικανοί (Κλίντον) και οι Γερμανοί (πλην Σόιμπλε) αφού πέτυχαν αυτό που ήθελαν (στο Σκοπιανό): “την προδοσία τη θέλουν οι πάντες τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ”..  ΚΛΙΝΤΟΝ: “It is ECONOMY STUPID”.   ΣΟΪΜΠΛΕ: “ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟΥΣ”..! 

Έτσι η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Σ.Π. πρόσφερε “ΔΩΡΑ” και στη Σχισματική Σκοπιανή Εκκλησία. Και κάθε “Εκκλησία” έχει απόλυτο επηρεασμό στον αντίστοιχο λαό της.. Όπως αναμενόταν οι αναξιόπιστοι Σκοπιανοί έπραξαν και στην “Ενδιάμεση Συμφωνία”; Oι ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ της ΣΠ* από Σκοπιανούς ξεπέρασε τις διακόσιες (200). Οι πολιτικοί μας παράδοξα συνεχίζουν να ΣΙΩΠΟΥΝ (!) ιδιαίτερα για την αρνητική Εθνική εικόνα: όταν βέβαια σκόπιμα υπάρχει σοβαρό Σκοπιανό κίνημα ΑΚΥΡΩΣΗΣ της Σ.Π. Είναι βέβαιη η κατάπτωση - ΑΚΥΡΩΣΗ της Σ.Π. Ας ελπίζουμε ότι θα βρεθεί ο πολιτικός μας που θα προλάβει την τιμητική αυτή ΠΡΑΞΗ. 

Τέτοιων “ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ” ο “ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΒΙΟΣ”. Εγγυάται ακόμα ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ..

 Συνέλληνες, επιβάλλεται πάρα πολύ σοβαρή περίσκεψη στη ΨΗΦΟ μας στις επερχόμενες εκλογές..




      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



*ΦΛΩΡΙΝΑ 28/11/2022 ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΟΛΑΦΟΣ) ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (Μ.Γ.)- ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ “ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ” ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Μ.Γ. .  ΟΠΩΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (ΜΕ ΤΗ Σ.Π) ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ; Ο κ.ΖΑΕΦ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ;




                                                               


Επιμέλεια αναρτήσεως από το Στρατηγό εα κ. Αθαν. Καραντζίκο