9.12.22

«Άνοιξαν την μεσοτοιχία και έβαλαν τη φωτιά»: Εμπρησμό καταγγέλει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο [βίντεο]

Ανθρωποειδή  ήταν  αυτοί που έβαλαν τη φωτιά!
ΑΛΕΞ

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη το εργοστάσιο πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο το οποίο από νωρίς το πρωί τυλίχθηκε στις φλόγες με τις αρχές να υποψιάζονται ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Στο κατεστραμμένο εργοστάσιο βρέθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που μετρούσε 35χρονια ζωής, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε πως πρόκειται για εμπρησμό.

«Ήταν καθαρά εμπρησμός. Έχουν ανοίξει τη μεσοτοιχία από το διπλανό κτήριο και μπήκανε μέσα για να βάλουνε φωτιά» είπε στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο οποίος όπως είπε ενημερώθηκε από συγγενικά του πρόσωπα για την φωτιά που κατέστρεφε τους κόπους μιας ζωής.

Το πρωί της Παρασκευής είχε σταλεί προειδοποίηση στους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής να καταφύγουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες για να προφυλαχθούν από τις τοξικές αναθυμιάσεις.

Ερωτηθείς για το αν υποψιάζεται ποιος μπορεί να ευθύνεται για αυτόν τον εμπρησμό στην επιχείρησή του που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ, ο ιδιοκτήτης απάντησε ότι πιστεύει ότι «είναι από τους Ρομά» που εδώ και μέρες διαμαρτύρονται και βανδαλίζουν περιουσίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο παραμένου 30 πυροσβέστες για την αποφυγή του κινδύνου ανάφλεξης. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση πολυεστερικών βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την επιχείρηση των ελαστικών που ομάδα Ρομά πυρπόλησε χθες.

Η ατμόσφαιρα όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ είναι αποπνικτική ενώ κατά τη διάρκεια της φωτιάς, σε απόσταση αρκετών μέτρων, η ορατότητα ήταν πολύ δύσκολη από τους καπνούς.

https://hellasjournal.com