15.11.22

Μαντζουράνης: Έτοιμοι να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη τρεις άνθρωποι που έκαναν τις υποκλοπές (video)



 Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Μαντζουράνης, αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη, μιλώντας στο Kontra επεσήμανε ότι βρίσκονται εν αναμονή να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη τρία άτομα τα οποία διενεργούσαν τις υποκλοπές με τον όρο να τεθούν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Όπως επεσήμανε ο Γιάννης Μαντζουράνης, τα τρία αυτά πρόσωπα προτίθενται να αποκαλύψουν όλο το παρασκήνιο, δηλαδή, ποιοι έδιναν τις εντολές για τις παρακολουθήσεις και ποιο χρονικό διάστημα διέπρατταν ως δράστες τις υποκλοπές.

Όσον αφορά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τις λίστες των υπό παρακολούθηση προσώπων που αποκαλύπτονται ο Γιάννης Μαντζουράνης δήλωσε:

«Τους προκαλώ δημόσια να υποβάλλουν μήνυση στον Κώστα Βαξεβάνη ώστε να απελευθερωθεί και να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Ο δικηγόρος αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών υποστήρΙξε ακόμη ότι υπήρχε κοινό κέντρο ΕΥΠ-PREDATOR που είχε θέσει υπό παρακολούθηση υπουργούς, στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, πολιτικούς αντιπάλους, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους.

https://www.topontiki.gr

(Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη)