12.11.22

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη

Του Αθανασίου Τσόκα
Μαθηματικού-Ερευνητή


Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη, για την επιβεβαιωμένη παρακολούθηση από την ΕΥΠ, του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κυρίου Ανδρουλάκη!!! .
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ!
Στην Αρχαία Εποχή, η Γυναίκα του Καίσαρα δεν έφθανε να πει μόνο ότι είναι τίμια, αλλά έπρεπε να αποδείξει και την τιμιότητα σας!.
Εσείς, κύριε Πρωθυπουργέ, στην επιβεβαιωμένη παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κυρίου Ανδρουλάκη, μας είπατε ότι δεν είχατε καμία σχέση και δεν γνωρίζατε τίποτα για την εν λόγω παρακολούθηση!.
Όμως το ότι εσείς δεν γνωρίζατε τίποτα για την παρακολούθηση του κυρίου Ανδρουλάκη, δεν μας το αποδείξατε με πράξεις!.
Αντιθέτως για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, χρησιμοποιήσατε το απόρρητο των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, που εσείς θεσμοθετήσατε με νόμο το Μάρτιο του 2021, όπου κανείς δεν μπορεί να πει σε κανένα, τους λόγους για τους οποίους γίνεται μια παρακολούθηση, ούτε ο ίδιος ο παρακολουθούμενος, μπορεί να μάθει τους λόγους, για τους οποίους παρακολουθείται!!!
Τους δε λόγους, για τους οποίους γίνεται μια παρακολούθηση από την ΕΥΠ, (με το νόμο που ψηφίσατε το Μάρτη του 2021), το γνωρίζουν τυπικά, μόνο 2 πρόσωπα :
1) Ο Διοικητής της ΕΥΠ και 2) Ο αρμόδιος Εισαγγελέας, που δίνει την εντολή της παρακολούθησης.
Ο δε Διοικητής της ΕΥΠ, έχει άμεσο προϊστάμενο εσάς, κύριε Πρωθυπουργέ, αφού με άλλο νόμο που ψηφίσατε από τις πρώτες ημέρες, που αναλάβετε την διακυβέρνηση της χώρας, η ΕΥΠ υπάγεται πλέον απ' ευθείας στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, ενώ η ΕΥΠ παλαιά υπαγόταν στην ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών).
Πριν δε, από το νόμο, που ψηφίσατε το Μάρτιο του 2021 και μετατρέψατε σε μπετόν αρμέ το απόρρητο των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, (χωρίς να έχει το δικαίωμα ο παρακολουθούμενος να μάθει τους λόγους που παρακολουθείται), σας υπενθυμίζω, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι η ΑΔΑΕ (με νόμο που εσείς καταργήσατε), έδινε το δικαίωμα στον παρακολουθούμενο από την ΕΥΠ, να ζητήσει να μάθει τους λόγους της παρακολούθησης του, χωρίς βέβαια να έχει το δικαίωμα να τους δημοσιοποιήσει!!!.
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Στο σημείο αυτό της δημόσιας παρέμβασης μου, προς το αξιοσέβαστο πρόσωπό σας, είμαστε στο σημείο καμπής (όπως λέμε στα Μαθηματικά), γι' αυτό θα σας παρακαλέσω να έχω το ύψιστον της προσοχής σας, στους παρακάτω συλλογισμούς μου :
. Έχουμε τον κύριο Ανδρουλάκη (Αρχηγό του 3ου κόμματος της Ελληνικής Βουλής) να παρακολουθείτε από την ΕΥΠ, για Εθνικούς λόγους, όπως εσείς δημόσια μας είπατε!.
. Έχουμε την ΕΥΠ, να υπάγετε απ' ευθείας σε εσάς (και όχι στην ΑΔΑΕ, που υπαγόταν παλαιά).
. Έχουμε τον εκάστοτε Διοικητή της ΕΥΠ, να έχει άμεσο Προϊστάμενο τον Πρωθυπουργό (δηλαδή εσάς!) και σε θέματα υψίστης Εθνικής σημασίας να ενημερώνει τον άμεσο Προϊστάμενο του (δηλαδή, εσάς κύριε Πρωθυπουργέ!!!).
Και επειδή, η παρακολούθηση από την ΕΥΠ του κυρίου Ανδρουλάκη, ήταν θέμα υψίστης Εθνικής σημασίας, ο τότε Διοικητής της ΕΥΠ, κύριος Κοντολέων ήταν αδύνατο να μην σας είχε ενημερώσει ως όφειλε, για ένα τόσο σοβαρό Εθνικό θέμα, που ο Αρχηγός του 3ου κόμματος της Ελληνικής Βουλής, να ενεργεί κρυφά εις βάρος της Πατρίδας, δηλαδή, να ενεργεί ως κατάσκοπος μιας ξένης δύναμης!!!.
Έτσι, κύριε Πρωθυπουργέ, η επίσημη δήλωση σας : << Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) παρακολουθούσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για Εθνικούς λόγους>>, οδηγεί με τους παραπάνω συλλογισμούς μου, (που σας παρουσίασα), στο μονοσήμαντο συμπέρασμα : Ο Πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης, ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, την παρακολούθηση του κυρίου Ανδρουλάκη!!!.
Συνεπώς, στην επίσημη δήλωση σας : <<Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κύριο Ανδρουλάκη για Εθνικούς λόγους, αλλά εγώ δεν το γνώριζα>>, δεν μας είπατε την αλήθεια!!!
Και επιμένετε να το κάνετε μέχρι και σήμερα!
Και θα επιμένετε δυστυχώς μέχρι να γίνουν οι προσεχείς Βουλευτικές εκλογές!.
Και δεν θα αποκαλύψετε τους λόγους, που η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κύριο Ανδρουλάκη, γιατί σας δεσμεύει το απόρρητο (που εσείς ψηφίσατε)!.
Και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν μπορεί να κάνει τους παραπάνω συλλογισμούς που έκανε η ταπεινότητα μου, που κατέχει την ιδιότητα του Μαθηματικού, θα παρασυρθεί και ο κάθε Έλληνας, μπορεί να πει :
Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), αφού παρακολουθούσε για Εθνικούς λόγους τον κύριο Ανδρουλάκη, ο κύριος Ανδρουλάκης κάτι κακό θα έκανε στην Ελλάδα μας, θα ήταν κατάσκοπος!.
Πράγμα πέρα για πέρα μη αληθές!
Και έτσι, ένα μέρος από τους Έλληνες ψηφοφόρους που είχαν πάρει την απόφαση να ψηφίσουν τον κύριο Ανδρουλάκη ως ένα νέο Πολιτικό και συνεχιστή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, θα αλλάξουν γνώμη και δεν θα τον ψηφίσουν!.
Και πιθανόν πολύ από αυτούς στις επικείμενες Εθνικές εκλογές, να ψηφίσουν το δικό σας κόμμα!.
Αυτό όμως, κύριε Πρωθυπουργέ, λέγεται κλοπή της ψήφου του Ελληνικού λαού με δόλιο τρόπο!.
Πράγμα ανεπίτρεπτο και ανέντιμο πολιτικά!.
Γι' αυτό, έστω την τελευταία αυτή στιγμή, με νόμο, προχωρήστε, κύριε Πρωθυπουργέ, στην άρση του απορρήτου για να λάμψει η αλήθεια!.
Εάν επιμείνετε ως έχει μέχρι τις εκλογές, μπορεί να τις κερδίσετε, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα σας βασανίζουν οι τύψεις και οι ερινύες, σε όλη σας τη ζωή!!!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
.