3.11.22

ΤΟ "ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ" ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ !!! -Καταγγελία αναγνώστη μας

 


Γεια σας

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επικοινώνησα σήμερα ( 3/11/22) με  τον Όμιλο MD MEDICAL  που ευρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 28, στη Θεσσαλονίκη. (τηλ 2310542220)

Ζήτησα να κάνω δύο υπερήχους, με παραπεμπτικό του ΕΟΠΠΥ (προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής μου  2,48 ευρώ).

Έλαβα την απάντηση από την υπάλληλο, ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού για εξέταση με παραπεμπτικό του ΕΟΠΠΥ και αν επιθυμώ, αυτό μπορεί να γίνει το...Δεκέμβριο (!) αν όμως θέλω να κάνω την εξέταση ιδιωτικά, αυτή μπορεί να γίνει άμεσα (!!!) και το κόστος συνολικά θα είναι 90 ευρώ!!!

 Στη συνέχεια τηλεφώνησα σε άλλο διαγνωστικό κέντρο και μου είπαν και εκείνοι για Δεκέμβριο με ΕΟΠΠΥ και ιδιωτικά για τέλος Νοεμβρίου με κόστος 35 ευρώ!!!

Παράλληλα, σε κάποια επαρχιακή πόλη έγινε κάτι παρόμοιο σε μια κυρία που ήθελε να κάνει υπέρηχο κάτω κοιλίας, στην οποία ζήτησαν να πληρώσει με μετρητά 40 ευρώ και με κάρτα 50.Πλήρωσε μετρητά 40 ευρώ και της 'έδωσαν απόδειξη για 8 ευρώ!!!

  Σαφέστατα θα πρέπει κάποια Υπηρεσία να στείλει υπαλλήλους της  για δήθεν υπέρηχο και να τσακίσει κυριολεκτικά αυτούς που οργιάζουν ανεξέλεγκτοι , πράγμα πανεύκολο αφού έχουν το θράσος και τα λένε και από τηλέφωνο!!!

Κατά τα άλλα, να χαιρόμαστε τον ΕΟΠΠΥ και τους αρμόδιους υπουργούς μας.


Αναγνώστης