8.11.22

20χρονη τρέχει να γλιτώσει από τον "δράκο της Νίκαιας" - Ούρλιαζε για βοήθεια

Όταν οι ισχύοντες νόμοι δεν επαρκουν για να αποτρέψουν τη διάπραξη τέτοιων αδικημάτων θα πρέπει να ληφθεί πρόνοια για εφαρμογή δραστικότερων και οριστικών μέτρων...
Juan

 Ανατριχιαστικά είναι τα ουρλιαχτά της 20χρονης, που φώναζε βοήθεια για να την ακούσει κάποιος και να τη βοηθήσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 20χρονη χτυπά τρομοκρατημένη τις πόρτες των σπιτιών και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, λέγοντας "βοήθεια, με σκοτώνει, καλέστε το 100...ανοίξτε μου".

Οι τραγικές στιγμές που βίωσε η 20χρονη από τον "δράκο της Νίκαιας" - "Πάλευα να τον διώξω από πάνω μου"

Τα όσα τραγικά φέρεται να βίωσε, όταν ένας 28χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει στη Νίκαια, περιγράφει η 20χρονη κοπέλα.

Στην προσπάθειά του να τη βιάσει ο "δράκος της Νίκαιας", που αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, την χτυπούσε με μανία. 

"Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι ένας άνδρας με ακολουθεί. Για δύο, τρία λεπτά στεκόταν απέναντί μου σε απόσταση 2-3 μέτρων. Κοιτούσε πολύ επίμονα. Δεν ξέρω γύρισα το κεφάλι μου και ήρθε από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη και αρχίσαμε να παλεύουμε και μετά κάπως με έριξε στο πάτωμα και συνεχίσαμε να παλεύουμε. Εγώ στρίγγλιζα και ούρλιαζα", δήλωσε στο Mega η 20χρονη κοπέλα.

"Είχε αγκαλιάσει όλο το κεφάλι μου με κεφαλοκλείδωμα και μου έδινε μπουνιές…ξεκίνησε να προσπαθεί να με γυρίσει στο πάτωμα. Είχε πιάσει το κεφάλι μου από τα μαλλιά και με κοπανούσε στο πάτωμα. Μετά από κάποια μέτρα εγώ σταμάτησα γιατί ήμουνα έτοιμη να λιποθυμήσω και ζήτησα βοήθεια από κάποιους γείτονες", πρόσθεσε η νεαρή.

Ενώ συνέχισε: "Έχω χτυπήσει κυρίως στο κεφάλι, το ένα μου μάτι είναι κλειστό, είναι φουσκωμένο όλο το κεφάλι μου. Το αφτί μου, το μάτι μου, το φρύδι μου, το μάγουλό μου, όλα έχουν αλλάξει θέσεις. Δεν είμαι σε θέση ούτε να βγαίνω από το σπίτι, ούτε να μιλάω, δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κλάψω. Μου έλεγε πολλά, με χτυπούσε και έλεγε, αλλά φώναζα και δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγε. Τρόμαξε όταν βγήκε μια γειτόνισσα και του είπε -τι κάνεις εκεί- και έφυγε".

News247.gr