6.10.22

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!!!Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής


Φίλοι μου Αγαπημένοι!.
Από τα "Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας" της Α' τάξης του Γυμνασίου στη σελίδα 124, διαβάζουμε το χυδαίο κείμενο :
<Η Ελλάδα ήταν μια γυναίκα τόσο... προκλητική σεξουαλικά, που έπρεπε να την ερωτευθώ σωματικά και απελπισμένα>.
Σας ερωτώ Φίλοι μου!.
Με ένα τέτοιο εμετικό κείμενο, μπορεί να καλλιεργηθεί το Εθνικό φρόνημα των μικρών μαθητών της Α' τάξης του Γυμνασίου?.
Όχι βέβαια!.
Αντιθέτως!.
Με τέτοια αηδιαστικά κείμενα σαν και αυτό, που εμπεριέχονται στα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, πληγώνονται οι αγνές ψυχές των μικρών μαθητών μας!
Με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας πολλοί απ' αυτούς, να παρουσιάσουν διάφορες ψυχοσωματικές διαταραχές και επιθετικές συμπεριφορές, που τις βλέπουμε και μέσα και έξω από τα σχολεία!.
Φίλοι μου Αγαπημένοι!.
Κάνω έκκληση!
Τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας και του Δημοτικού και του Γυμνασίου, δεν πρέπει να μείνουν άλλο στις αίθουσες διδασκαλίας των σχολείων!
Γιατί αυτά τα επαίσχυντα και επικίνδυνα για τα παιδιά μας, βιβλία γλώσσας, θέλουν να κρατήσουν τους μαθητές μας :
. Μακριά από Τον Γλυκύτατο Ιησού Χριστό μας!.
. Μακριά από τις ιστορικές μνήμες μας!.
. Μακριά από τις παραδόσεις και τις αξίες της φυλής μας!.
. Μακριά από τα ιδανικά του Γένους μας!
Είναι μεγάλη ευκαιρία, Φίλοι μου!
ΤΩΡΑ να δράσουμε!.
ΤΩΡΑ να ξεσηκωθούμε ειρηνικά!.
ΤΩΡΑ, που σε μερικούς μήνες θα πάμε σε εκλογές!.
ΤΩΡΑ, που ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης θα φοβηθεί ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ και θα αναγκαστεί να αντικαταστήσει τα άθεα και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας με τα παλαιά ένθεα και πατριωτικά βιβλία γλώσσας, που τα διδάχθηκαν γενεές και γενεές και γέμισαν από αγάπη για την Πατρίδα και Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας !.
Έχουμε το παράδειγμα, Φίλοι μου Αγαπημένοι, του ειρηνικού ξεσηκωμού του Ελληνικού λαού το 2008, κατά του βιβλίου της Ιστορίας της έκτης τάξης του Δημοτικού της κας Ρεπούση!.
Η οποία στο βιβλίο της είχε γράψει την ανιστόρητη και απαράδεκτη φράση <συνωστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης>!.
Αντί να γράψει ΟΛΗ την ιστορική αλήθεια της καταστροφής της Σμύρνης και το ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!.
Απ' αυτό το μεγάλο ξεσηκωμό των Ελλήνων πολιτών και από το μεγάλο ντόρο που έκαναν τα τότε ΜΜΕ για το βιβλίο της Ιστορίας της κας Ρεπούση, ο τότε Πρωθυπουργός, Κύριος Κώστας Καραμανλής αφυπνίστηκε!!!.
Και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ (φοβούμενος το πολιτικό κόστος) να αντικαταστήσει την τότε Υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου με τον ένθερμο Πατριώτη και Βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη, κύριο Στυλιανίδη, ο οποίος ΑΜΕΣΩΣ αντικατέστησε το επαίσχυντο βιβλίο της Ιστορίας της κας Ρεπούση με το παλαιό και εξαίρετο βιβλίο της Ιστορίας, της έκτης τάξης του Δημοτικού!.
Ας παραδειγματιστούμε, Φίλοι μου Αγαπημένοι, από το ειρηνικό ξεσηκωμό του Ελληνικού λαού το 2008 κατά του βιβλίου της Ιστορίας της κας Ρεπούση που είχε αίσιο τέλος!.
Και ας κάνουμε και εμείς ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!. ..Αυτή την φορά κατά των Νεοταξικών βιβλίων γλώσσας και του Δημοτικού και του Γυμνασίου, που κάνουν τόσο κακό στη μαθητιώσσα Νεολαία μας!.
Τολμήστε το, Αγαπημένοι Φίλοι!.

ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Καθηγητής Τσόκας