18.10.22

Σεπόλια: Σαρωτικές έρευνες για να βρεθεί ο οίκος ανοχής (Θα κληθούν ...χαρτορίχτρες και καφετζούδες να βοηθήσουν;)

Μάλλον θα πρέπει να "πεισθεί"...αβιάστως ο (φερόμενος και τρίχες κατσαρές ως) δράστης, να υποδείξει τον οίκο ανοχής .Εκτός αν οι Αρχές επαφίονται στον...πατριωτισμό του!
Juan

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να εντοπιστεί ο οίκος ανοχής, στον οποίο φέρεται να εξέδιδε την 12χρονη ο Ηλίας Μίχος.

Η αποκάλυψη ήρθε από την τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση που έδωσε το άτυχο παιδί, μία ημέρα πριν συλληφθεί η 38χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί έχουν κάνει ήδη έρευνα σε οίκο ανοχής, από τον οποίο έχουν κατασχεθεί πειστήρια που ήδη βρίσκονται και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Την ίδια ώρα, χαρτογραφούνται οίκοι ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και γίνονται έρευνες υπό άκρα μυστικότητα. Το παιδί φέρεται να έχει καταθέσει ότι πρόκειται για ένα γκρι κτίριο, με το ίδιο να πηγαίνει στον 2ο όροφο όπου το περίμεναν οι «πελάτες»-βιαστές.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι «η αναφορά του παιδιού ότι την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος σε οίκο ανοχής είναι πολύ σοβαρή και δίνει νέα διάσταση στην έρευνα. Εμείς ενημερωθήκαμε γι’ αυτό την περασμένη Τρίτη, όταν και έδωσε την τρίτη συμπληρωματική κατάθεση. Στις πρώτες δύο καταθέσεις δεν είχε αναφέρει κάτι σχετικό. Ενδεχομένως λόγω του σοκ στο οποίο βρισκόταν το παιδί. Δεν ήταν δυνατό μέσα σε λίγο χρόνο να μπορέσει να περιγράψει τα πάντα».

Η έρευνα επικεντρώνεται στον εντοπισμό του οίκου ανοχής, προκειμένου να βρεθούν τα πρόσωπα που περιγράφει το κορίτσι ότι ήταν εκεί και υποδέχονταν τον Ηλία Μίχο.

............

https://www.newsbomb.gr/