23.10.22

Κρήτη: Επίθεση με καυστικό υγρό – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της 38χρονης (Video)

 

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 38χρονης Μ.Σ. η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost.gr, σήμερα στις 12 το βράδυ αναμένεται να παρέλθει το αυτόφωρο ενώ ενδέχεται η ίδια να παραδοθεί στις Αρχές αμέσως μετά.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία ερευνά κάθε μέρος όπου μπορεί να κρύβεται η 38χρονη προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψή της.

Στο Θριάσιο ο 36χρονος

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων μεταφέρθηκε ο 36χρονος Γ.Μ. που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου από το ΠΑΓΝΗ με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται προκειμένου να αποκατασταθεί το δεξί μέρος του προσώπου του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου:

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».

Εφιαλτικές στιγμές

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σχέση της 38χρονης με τον 36χρονο ήταν αρκετά προβληματική με την ίδια να βιώνει εφιαλτικές στιγμές, όπως έχει πει η ίδια.

Μάλιστα, προχθές το βράδυ φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού οι δυο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με την 38χρονη να κρατάει ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και να περιλούζει τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησε στον χώρο βρήκε και κατάσχεσε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό.

https://www.topontiki.gr