15.9.22

Τορπίλη από τον Στρατηγό Φρ. Φράγκο: Τούρκοι καταδρομείς μαθαίνουν ελληνικά και έρχονται ως τουρίστες στα νησιά μας- VIDEO-



 Πολύχρονη προετοιμασία των τουρκικών δυνάμεων για την περίπτωση αποβατικής επιχείρησης  στα νησιά μας

Πολλά και κυρίως άκρως αποκαλυπτικά ανέφερε σήμερα στην εκπομπή “ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” στο Open tv, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φρ. Φράγκος  για τις τουρκικές επιδιώξεις, την ανελέητη προπαγάνδα και τα σχέδια τους για τα νησιά μας.

Ο ίδιος ανέφερε “την επιτακτική ανάγκη ενός “ πολεμικού γραφείου” στελεχωμένο από Έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι σε συνεννόηση με το ανύπαρκτο προς το παρόν εθνικό συμβούλιο ασφαλείας, να απαντά σε κάθε ιταμή τουρκική πρόκληση σε όλων των ειδών τα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα.


Υπάρχει διάχυτος ο φόβος ότι η Τουρκία έχει σχέδιο που ήδη εφαρμόζει, “βομβαρδίζοντας” την διεθνή κοινή γνώμη με στόχο να μείνει κάτι στο τέλος σε όλα τα ανιστόρητα που αναφέρει η τουρκική μονταζιέρα, στην προσπάθεια εξίσωσης Θύτη και θύματος.

Ο Στρατηγός τόνισε στην συνέχεια, την απόφαση του Αραβικού συνδέσμου, ο οποίος ζήτησε από την Άγκυρα, την άμεση αποχώρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων από Λιβύη, Ιράκ, και Συρία, χωρίς καμία δικαιολογία.

Πρόκειται κατά τον Στρατηγό Φραγκούλη, για μια πολύ σοβαρή απόφαση που δείχνει ότι ο αραβικός κόσμος είναι απέναντι στους Τούρκους, και ότι τα τερτίπια του Ερντογάν για δήθεν συμφιλίωση με αραβικά κράτη, δεν γίνονται πιστευτά, λόγω και των σχέσεων των Τούρκων με την μουσουλμανική αδελφότητα, και τον ISIS.

Η συνέχεια ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, αφού αφορούσε το πολύχρονο σχέδιο των Τούρκων για την αμφισβήτηση της κυριαρχίας στα ελληνικά νησιά από το 2001.

Εκεί ο πρώην Α/ΓΕΣ, ανέφερε ότι Τούρκοι καταδρομείς των συνταγμάτων καταδρομών ( τέτοια διαθέτει και η περιβόητη στρατιά του Αιγαίου ή 4η τουρκική στρατιά), μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο, και το καλοκαίρι έρχονται στα νησιά μας ως τουρίστες.

Στόχος είναι να αναγνωρίσουν τους χώρους που ενδεχομένως θα δράσουν σε μια πιθανή ελληνοτουρκική στρατιωτική σύρραξη”.      

Πρόκειται για διαπιστώσεις και πληροφορίες ενός πρώην αρχηγού του γενικού επιτελείου στρατού, οι οποίες σημαίνουν καμπάνες για ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία μας, για τις αληθινές προθέσεις των “ γειτόνων μας”, τις οποίες βέβαια εκφράζει με πιο ωμό τρόπο ο ίδιος ο Ερντογάν απειλώντας τα νησιά μας με τουρκική δράση βράδυ και πρωί.

Οι Τούρκοι έχουν κάνει τα σχέδια τους για το Α.Αιγαίο εδώ και πολλά χρόνια και τώρα ετοιμάζονται πιθανόν για πολλούς λόγους να προκαλέσουν κάποιου είδους επεισόδιο με πολλές προεκτάσεις.

Στα σχέδια αυτά, περιλαμβάνονται ενέργειες, όπως αυτή που έγραψε η εφημερίδα «Χουριέτ», κατά την οποία, όταν οι Τούρκοι πολίτες  ταξιδεύουν με σκάφος στο Αιγαίο, λαμβάνουν μήνυμα από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό ότι αν παρενοχληθούν από τους Έλληνες, να τους ενημερώνουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα πτητικά μέσα που πετούν στην ίδια περιοχή πέριξ των νησιών μας στο Α.Αιγαίο, ειδικά τα ελληνικά στρατιωτικά ελικόπτερα και αεροσκάφη, τα οποία παρενοχλούνται από Τούρκο χειριστή ραντάρ, ότι πετούν σε τουρκικό εναέριο χώρο.

Η Τουρκία και σύσσωμος ο πολιτικός της κόσμος έχει πείσει δυστυχώς μεγάλο μέρος της τουρκικής κοινωνίας, περί των "τζαναμπέτηδων" Ελλήνων, που δήθεν "έκλεψαν τουρκικά νησιά", σε μια προσπάθεια προετοιμασίας της κοινής γνώμης τους για θυσίες αν αυτό απαιτηθεί.

Αυτό μεταφράζεται όμως σε περίπτωση μεγάλης έντασης στο Αιγαίο, σε πιθανή στρατιωτική σύγκρουση με την συμμετοχή χιλιάδων Τούρκων που θα κατηγορούν για όλα τους “κακούς” Έλληνες.

Θα ήταν πολύ καλό αυτήν την περίεργη περίοδο μαζί με την υλοποίηση των εξοπλισμών μας, να βρούμε τρόπο να ενημερώνουμε τους αμαθείς Τούρκους πολίτες για τις επικίνδυνες θεωρίες του καθεστώτος Ερντογάν, περί τουρκικών νησιών στο Αιγαίο και πολλά άλλα

https://www.pentapostagma.gr