25.9.22

ΗΛΘΟΝ ΕΙΔΟΝ ( ΕΤΑΞΑΝ) ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΟΝ...


 Ήλθαν οι πολιτικοί (Πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης ) στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, έταξαν λαγούς με  ή χωρίς ...πετραχήλια  "εκδήλωσαν" το ενδιαφέρον τους για την οικονομική και βιομηχανική ανάπτυξη της Χώρας και της περιοχής, αλλά για την ΝΑΜΚΟ , ούτε κουβέντα! 

Ο κ. Πρωθυπουργός που είχε λάβει τη λεπτομερή επιστολή του κ. Πέτρου Κοντογούρη, ιδιοκτήτου της Αυτοκινητοβιομηχανίας ΝΑΜΚΟ - δεν ανέφερε τίποτα σχετικό, παρ' όλο που κατά κόρον έχουν γίνει τόσα δημοσιεύματα στα οποία τονίζεται η ΣΥΝΕΧΗΣ  λειτουργία των εγκαταστάσεων της βιομηχανίας αυτής και η ετοιμότητά της να θέσει σε γραμμή παραγωγής όχι μόνο τα περίφημα PONY (και μάλιστα με ηλεκτροκίνηση) αλλά και βαρέα στρατιωτικά κ.λ.π. οχήματα!

 Ξεχνούν οι πολιτικοί -κυρίως της Β. Ελλάδος- ότι η με την αδιαφορία τους  στερούν το δικαίωμα εργασίας σε εκατοντάδες άτομα  και ζημιώνουν την περιοχή στην  οποία θέλουν να εκλεγούν- επανεκλεγούν βουλευτές;

Φαίνεται ότι ορισμένοι απ αυτούς, περιορίζονται σε καθήκοντα συνοδού ή...αεροσυνοδού του (εκάστοτε) πρωθυπουργού, χωρίς να του υπενθυμίζουν την αναγκαιότητα της αναπτύξεως της Ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

 Ας συνεχίσουν! Θα δρέψουν τους καρπούς του ενδιαφέροντός τους εν καιρώ....

 

Efenpress