10.8.22

Βρετανός βρήκε στις διακοπές του στην Κρήτη αδέσποτη γατούλα, την υιοθέτησε και την πήρε στην πατρίδα του

O Βρετανός Daniel Hulmes παραθέριζε με τη φίλη του για δύο εβδομάδες στην Κρήτη, στο χωριό του Ηρακλείου Κουτουλουφάρι. Κάποια στιγμή συνάντησε μια μικρή πανέμορφη ασπρόμαυρη γατούλα. Μια αδεσποτούλα που περιτριγύριζε εκεί και τη γνώριζαν στο ξενοδοχείο.

Η μικρή ήταν τόσο φιλική και παιχνιδιάρα που ο Daniel, μετά από λίγες μέρες, σκέφτηκε να την υιοθετήσει και να την πάρει επιστρέφοντας πίσω στη Μεγάλη Βρετανία.

Την πήγε σε κτηνίατρο, την εξέτασε και ξεκίνησε όλη τη διαδικασία υιοθεσίας και ταξιδιού. Επειδή όμως θα έφευγε, την άφησε προσωρινά σε ένα σπίτι.

Μα ια εβδομάδα μετά ήρθε και πάλι στην Κρήτη για να την πάρει. Και το ταξίδι για τους δυο ξεκίνησε. Αρχικά πέταξαν με αεροπλάνο γιΠαρίσι. Το βράδυ παρέμειναν εκεί. Την επομένη με τρένο έφτασαν στο Καλαί όπου τους περίμενε η σύντροφός του με αυτοκίνητο. Μπήκαν στο πλοίο και έφτασαν επιτέλους Μεγάλη Βρετανία. Και στο σπίτι τους. Η μικρή γατούλα ονομάστηκε Άννα επειδή σε όλη αυτή την προσπάθεια τους βοήθησε, όπως λέει ο ίδιος, μια κυρία με το όνομα Άννα.

Η γατούλα Άννα άφησε πίσω την αδέσποτη ζωή και το αβέβαιο μέλλον της. Ένα μέλλον που λίγο πολύ μας είναι γνωστό για τα αδέσποτα εδώ στη χώρα μας. Και ζει πια σε ένα σπίτι που την αγαπούν και τη φροντίζουν. Και μαζί με το σκυλάκι του σπιτιού είναι πλέον ένα αχτύπητο δίδυμο.

Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους για τη δεύτερη ευκαιρία που της έδωσαν. Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία αλλά λίγοι την έχουν.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com 

 https://petpet.news/

_

Αναρτήθηκε από την Τ.Ν