19.6.22

Τώρα με την ακρίβεια, η Κυβέρνηση, μας εμπαίζει κανονικά!


 
Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
 
 
 
Φίλοι μου Αγαπημένοι!. 
 
Τώρα με την τρομερή ακρίβεια και τις υψηλές τιμές στα τρόφιμα και στα καύσιμα και με τους υψηλούς φόρους (ΦΠΑ (στα τρόφιμα) και ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ και ΦΠΑ (στα καύσιμα)) , η Κυβέρνηση, μας τα παίρνει χονδρά από τη μια τσέπη και μας βάζει ψίχουλα (υπό μορφή ψευδοεπιδομάτων) στην άλλη τσέπη!. Ο κύριος Πρωθυπουργός, πιστεύει Φίλοι μου, ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνουμε το μεγάλο εμπαιγμό, που κάνει σε βάρος μας!.
Κύριε Μητσοτάκη!.
Σταματήστε την επιδοματική πολιτική σας και δώστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους μισθούς και στις συντάξεις, που τα επαχθή μνημόνια τις πετσόκοψαν και τώρα Ο ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ κάθε μήνα, τείνει να εκμηδενίσει την αγοραστική τους δύναμη!!!..
Κύριε Πρωθυπουργέ!. 
 
Με τις τιμές των αγαθών συνεχώς να ανεβαίνουν και τους υψηλούς φόρους που έχετε σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ, αισχοκερδείτε!. Έχετε ΥΠΕΡ-ΚΕΡΔΗ!.
Γεμίζετε έτσι, τα Δημόσια ταμεία, "κλέβοντας" το ισχνό εισόδημα του λαού και για να τον ξεγελάσετε του δίνετε μικροεπιδόματα και δώρο-επιταγές!.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, κύριε Πρωθυπουργέ!.
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις!.
Και μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά!.
Καθώς και μείωση του ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ στα καύσιμα!.
Εάν συνεχίζετε να μας εμπαίζετε, κύριε Πρωθυπουργέ, με τα μικροεπιδόματα σας και τις μικροεπιταγές σας, το φθινόπωρο που θα πάτε σε εκλογές, θα βρεθείτε προ εκπλήξεων!!!.. 
 
Ο λαός κύριε Πρωθυπουργέ, δεν αστειεύεται!!!
 
Καλημέρα σας, Κύριε Μητσοτάκη!
 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ