27.6.22

«ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ» ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ..! (ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ;)


 Η προδοτική πράξη, δύο Ελλαδιτών ΕΦΙΑΛΤΩΝ, Συμφωνία των Πρεσπών (Σ.Π.) είναι τόσο τυραννική στον Ελλαδικό λαό ψυχολογικά και πνευματικά που δεν μπορεί να την προσπεράσει ο χρόνος: ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ..!

Στην τυραννική αυτή ΜΝΗΜΗ της προδοσίας έρχεται να προστεθεί (προδοσία επί προδοσίας) και σε εκκλησιαστικό επίπεδο… Οι Φαναριώτες πάλι προς ικανοποίηση των ΗΠΑ, όπως στο Ουκρανικό σχισματικό (αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας, ψεύτικη αναγνώριση του Επιφανίου), θα έχει ως αποτέλεσμα την ανατροπή του Σκοπιανού ονόματος από την Αρχιεπισκοπή Αχρίδας σε «Εκκλησία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..!!»

Ποιας Μακεδονίας; Ο Σκοπιανός «Επίσκοπος» Βελεσών επεδείκνυε σε τηλεοπτική εκπομπή (10.3.21) χάρτη της Μεγάλης Μακεδονίας  τους των Σκοπίων. Τεκμήρια που κατετέθησαν στη Σύνοδο του Φαναρίου..

Πίσω από τα Εκκλησιαστικά ελλοχεύουν οι Σκοπιανοί μεγαλοεθνικοί Σλαβικοί κρετινισμοί . Έχουν πάντα μπροστά τους ΟΔΗΓΟ τον Τούρκο, σήμερα κ.Τ.Ερντογάν, αύριο το σύνολο της Τουρκικής πολιτικής εξουσίας η οποία ανταγωνίζεται μεταξύ τους ποιος πολιτικός Τούρκος ή Τουρκικό πολιτικό κόμμα θα ξεπεράσει τις παράλογες ανιστόρητες ψευδομεγαλοϊδεατιτικές κραυγές κατά της Ελλάδος…

Η Σκοπιανή Εκκλησία κινείται σαν «Δούρειος Ίππος» συνεχώς για τη Σλαβική αδηφαγία των «αντάδελφων» ΖΑΕΦΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ: Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ, με την προδοσία του «Ελλαδίτη τέως ΥΠΕΞ κατάφερε να δώσει «Μακεδονική» υπόσταση στους Σκοπιανούς ΣΛΑΒΟΥΣ (Εθνότητα και Γλώσσα Μακεδονική;!!

 Η Στρατιωτική Συνεργασία : Δήθεν θα είχε η Ελλάδα στρατηγικό εταίρο τα Σκόπια για αποκλεισμό της Τουρκικής επιρροής στα Βαλκάνια..! Το τελείως παράδοξο, ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα είχε την «Αμυντική» εναερίου χώρου κάλυψη των Σκοπιανών..;!! 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: Εκπαίδευση προσωπικού, δωρεές στρατιωτικού υλικού κλπ. «Αδελφοποιητού» ΖΑΕΦ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ..

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ: Προσφυγή Παμμακεδονικών Ενώσεων στο (ΣτΕ) Συμβούλιο της Επικρατείας (2018) για το θέμα των Εμπορικών σημάτων και της οικονομικής καταστροφής από την παραχώρηση του δικαιώματος στους Σκοπιανούς... Δυστυχώς τα Σκοπιανά προϊόντα συνεχίζουν να πωλούνται παντού σε όλο τον κόσμο με ετικέτες που αναγράφουν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ» με συμμετοχές σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις με σκέτο: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ..! ΒΙΒΛΙΑΣΧΟΛΙΚΑ, «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»: Τα όμοια αρνητικά προδοτικά-ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΙΚΑ της Σ.Π. Καμιά ΑΛΛΑΓΗ στα Σκοπιανά βιβλία.. Αντίθετα το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας υλοποιεί τα της Σ.Π. Ο Έλληνας Εφιάλτης τέως  ΥΠΕΞ συγγραφεί ότι δε θα υπάρξουν εκατέρωθεν αξιώσεις αναγνωρίσεων ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.. Ο κ.ΖΑΕΦ : Στήριξη των «μακεδόνων» «εκτός της «Μακεδονίας» του..! 

ΟΛΑ τα ανωτέρω ήδη ακυρωτέα της Σ.Π. και τόσα πολλά, τόσο ψευδή, οι ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ θα τα υποστηρίξουν με ΨΕΥΔΟΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ δίδοντας ανάλογο – ΜΑΘΗΜΑ  στον Τούρκο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗ στον ΠΟΛΕΜΟ του ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μας δίδοντας επίσης και άλλου είδους ΜΑΘΗΜΑΤΑ στον «Τουρκοπολιτογραφηθέντα» Νορβηγό Γεν. Γραμμ. του ΝΑΤΟ κ.ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓ, ο οποίος συνεχίζει προκλητικότατα τις κατά της Ελλάδας μας επιθέσεις του ικανοποιώντας πλέον εκτός της Τουρκίας τους πάτρωνές του του των μεγαλύτερων χωρών του ΝΑΤΟ..(Αγγλία, Γερμανία, ΗΠΑ κλπ.)

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο πρέπει να αποφύγει το ολίσθημα στο οποίο τους ωθούν οι Σκοπιανοί!


     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό εα κ. Αθανάσιο Καραντζίκο