21.3.22

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΚΛΟΓΩΝ..



του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ,

 ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ, Δ/ΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Ο μέσος σκεπτόμενος Έλληνας με όποια έστω ιστορική γνώση - μνήμη ποτέ δεν πίστεψε ότι θα ήταν χωρίς «συνέπειες» η τόσο παράλογη συμπεριφορά της Τουρκίας στο σύνολο των ακροτήτων της εξωτερικής πολιτικής της που παραμένει ως ΔΥΝΑΜΗ της χρήσης ΒΙΑΣ για την επίτευξη των μαξιμαλιστικών πολιτικών στόχων της. Όχι μόνο κατά των όμορων κρατών αλλά της Διεθνούς κοινωνίας ακόμη των ΗΠΑ, του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ κλπ. Η προκλητική φιλική σχέση της με τη Ρωσία του κ. Πούτιν (αγορά S400..) οι επιθέσεις κατά του Κουρδιστάν υποστηριζόμενου από ΗΠΑ, «πειρατικές πράξεις» κατά της Κύπρου (Αμμόχωστος κατά ΟΗΕ), Ελλάδα (Αιγαίο-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, αποφάσεις UNESCO) Βορ. Αφρική, Λιβύη κλπ.

Καμία χώρα, κανείς ηγέτης της, με παραμικρή έστω υποκριτική «παρατήρηση» από την Ε.Ε. κυρίας Μέρκελ, ΟΧΙ.. Έστω θα μπορούσε να παρηγορήσει τους Έλληνες ότι επιτέλους θα έρθει ο χρόνος της «αποκαθήλωσης» της Τουρκίας για τις αυθαιρεσίες, την αλαζονική προκλητικότητα του κ. Ερντογάν.. Ασφαλώς καταγράφεται η κορυφαία πολιτική πράξη της Τουρκίας κατά της Κύπρου, μέλους της Ε.Ε., που κατέχει πενήντα χρόνια το Κυπριακό έδαφος με (40.000) σαράντα χιλιάδες κατοχικό στρατό, έδαφος της Ε.Ε. όπου είχε εκδιώξει (200.000) διακόσιες χιλιάδες Κύπριους πρόσφυγες (σήμερα όμοιο κ.  Πούτιν, καλός μαθητής του κ. Ερντογάν), αλλά και τόσες άλλες ατιμώρητες πράξεις της Τουρκίας..

Έτσι ο κ. Ερντογάν αναβάθμισε εαυτόν ως διαμεσολαβητής ΕΙΡΗΝΗΣ και κατόρθωσε να φέρει τους εμπόλεμους (Ρωσία-Ουκρανία) στην Αττάλεια που ανεξάρτητα της μη επίτευξης αποτελέσματος διεκδικεί εύσημα Ειρηνοποιού ώστε να διεκδικήσει και να εισπράξει τη διπλωματική κερδοφορία του: Από ΗΠΑ τα οφειλόμενα νέα πολεμικά αεροπλάνα του, από Γερμανία τα υποβρύχιά του κλπ. ώστε να συνεχίσει τους ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ του ιδιαίτερα κατά της Ελλάδος.

Στα όλα τα ως άνω τραγικά, μετέχοντας εξαναγκαστικά παθητικά στο βαρύτατο θανατηφόρο σημερινό πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας με θύματα τους Έλληνες αδελφούς μας της Ανατολικής Ουκρανίας (Μαριούπολη κλπ.) που από αιώνες είμαστε  γ η γ ε ν ε ί ς  εκεί, χωρίς να γνωρίζουμε τα χειρότερα της ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, αδιαφορούμε κραυγάζοντας συνεχώς ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ..  

ΟΧΙ ότι ξεχάσαμε το ΚΑΚΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΣ που έχοντας το βαρύτατο Μικρασιατικό πόλεμο στην «πλάτη» μας ΕΓΙΝΑΝ και οι ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ που τελικά έχασε το ΕΘΝΟΣ μας τη ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ χώρα μας της ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ που πλήρωσε τραγικά ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (1.500.000) ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ  ξεριζώθηκαν από τις αλησμόνητες  γεννήσιες πατρίδες μας..

Στο «εξουσιαστικό σύνδρομο» θυσιάζονται τα πάντα.. Να κατακτηθεί η Κυβερνητική Εξουσία ώστε να κατακτήσουμε τώρα και τους
«ΑΡΜΟΥΣ»... 



(Μας το έστειλε ο Στρατηγός εα,  Αθανάσιος Καραντζίκος)