1.3.22

Η αυτοάμυνα των Ουκρανών: Αυτοσχέδια εργοστάσια παραγωγής μολότοφ και αντιαρματικών οδοφραγμάτων [βίντεο] Την απόλυτη εγρήγορση στην οποία βρίσκονται οι πολίτες της Ουκρανίαςδείχνει εντυπωσιακό βίντεο που παρουσίασε η ΕΡΤ, στο οποίο παρουσιάζεται – σε μυστική τοποθεσία – αυτοσχέδιο εργοστάσιο παραγωγής οδοφραγμάτων αλλά βομβών μολότοφ.

Απλοί πολίτες χωρισμένοι σε συνεργεία καταμερίζουν καθήκοντα και προχωρούν στις απαραίτητες προετοιμασίες.

Όπως γράφει στο Facebook ο απεσταλμένος τη ΕΡΤ, Γιώργος Σιδέρης, “Όταν ο κατακτητής έχει μπει στο σπίτι σου, επιλογή δεν έχεις από το να το υπερασπιστείς με κάθε δυνατό τρόπο.


«Grecia» τους είπαμε, μας αγκάλιασαν και μας έβαλαν στα μυστικά τους σημεία για να μας δείξουν πως είναι έτοιμοι για όλα.
Το εργαστήριο παρασκευ;hς υλικών για τον ανταρτοπόλεμο στον αστικό ιστό το βρήκαμε στον δρόμο που οδηγεί στη Μαριούπολη κατά την προσπάθεια μας να φτάσουμε εκεί που είναι το Ελληνικό προξενείο.

Ο Fotis Pantos & o Kypraios Antónıos απαθανατίζουν για την ERT News τα γεγονότα. Η κάμερα της #ΕΡΤ γίνεται το δημοσιογραφικό σημειωματάριο. Καταγράφει την βίαιη αλλαγή της ιστορικής σελίδας για την ευρύτερη περιοχή, την στιγμή που η Ελλάδα παίρνει θέση στα γεγονότα”.

https://hellasjournal.com/