3.2.22

ΡΩΣΙΑ: Oποιαδήποτε χώρα απαντήσει αρνητικά τότε μετατρέπεται αυτόματα σε “νόμιμο στόχο” της Ρωσίας και του Στρατού της.


ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Τελεσίγραφο παρέδωσε η Ρωσία σε Ελλάδα και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ απαιτώντας να “τιμήσουν εδώ και τώρα την υπογραφή τους” και να προχωρήσουν σε άμεση αλλαγή των ευρωπαϊκών και ΝΑΤΟϊκών ρυθμίσεων Ασφαλείας.


Ιρλανδία, Σουηδία, Φινλανδία και άλλες χώρες που το παρέλαβαν κάνουν λόγο για “σκληρές απαιτήσεις” της Μόσχας που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές”.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ “Το μήνυμα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ παρέδωσε στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών η ρωσική Πρεσβεία”.

Νωρίτερα, ο Λαβρόφ, απαντώντας σε ερωτήσεις ρωσικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβεβαίωσε πως “η Ρωσική Ομοσπονδία στέλνει επιστολή σε χώρες του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ να διευκρινίσουν εάν σκοπεύουν να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις ασφαλείας για τις οποίες είχαν δεσμευτεί”.

«Σήμερα, μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, στείλαμε επίσημο αίτημα στους συναδέλφους μας στις χώρες του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ με επείγουσα απαίτηση(!) να εξηγήσουν πώς σκοπεύουν να εκπληρώσουν την υποχρέωση να μην ενισχύουν την ασφάλειά τους σε βάρος της ασφάλειας των άλλων», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

«Εάν δεν προτίθενται να το πράξουν, εξηγήστε γιατί όχι. Αυτό θα αποτελέσει βασικό ζήτημα για τον καθορισμό των περαιτέρω προτάσεών και κινήσεων μας, τις οποίες θα αναφέρουμε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -ΠΗΓΗ https://warnews247.gr/ektakto-protofanis-klimakosi-telesigrafo-rosias-se-ellada-alles-chores-ti-apaitei-i-moscha-to-paredose-o-rosos-yp-ex/

Αναρτήθηκε από Rania