10.2.22

H «ύποπτη» προβολή των Τουρκικών ταινιών και σήριαλ, από ελληνικές ιστοσελίδες, αλλά και κανάλια…..




 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ, «ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ», ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΕΓΚΥΡΗ «EFENPRESS», ΠΡΟΣΘΕΤΩ …

Γράφει η συγγραφέας Μ.Ρ.


Ένα ελάχιστο δείγμα γραφής και αναίσχυντης προπαγάνδας των βαρβάρων εγκληματιών, το οποίο αναφέρουν σαν πρώτο θεμα στο νέο τουρκοσήριαλ τους, είναι η δολοφονία ολόκληρης τουρκικής οικογένειας, της μητέρας και των τριών παιδιών το 63 και που την αποδίδουν στους Ελληνοκυπρίους, ενώ διεπράχθη από τον πατέρα και σύζυγο Τούρκο ταγματάρχη της ΤΟΥΡΔΥΚ.... με βάση αδιάψευστες μαρτυρίες και ντοκουμέντα ... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ... ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ ...

ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ... ΕΜΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ .. ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ....ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...

Αναφέρεται ψευδώς από τους Τούρκους ότι τα «Ματωμένα Χριστούγεννα» το 1963 και όταν οι πάνοπλοι ΤΚ εξτρεμιστές της τρομοκρατικής ΤΜΤ, επιτέθηκαν πρώτοι κατά αμάχων ειδικά στα άοπλα Β. προάστια, Ομορφίτα, Β. Πόλο, Καϊμακλί, της Λευκωσίας, οι Ελληνοκύπριοι εθελοντές ηρωϊκοί υπερασπιστές «διέπραξαν» ένα από τα στυγερότερα εγκλήματα σφάζοντας δήθεν, μια ΤΚ μητέρα και τα τρία ανήλικα της παιδιά στο … κέντρο της ΤΚ Λευκωσίας στις 24 Δεκεμβρίου 1963, όταν οι Τούρκοι ήδη έκαναν επιθέσεις κατέσφαζαν αμάχους και οι *άοπλοι Ελληνοκύπριοι ακόμη δεν είχαν ετοιμασθεί καν για την άμυνα τους και δεν είχαν προχωρήσει με τις ηρωικές νικηφόρες αντεπιθέσεις τους, που έσωσαν εκατοντάδες ΕΚ γυναικόπαιδα από σφαγές… και κατατρόπωσαν τους πάνοπλους Τούρκους εξτρεμιστές!!!!!

*Το έγκλημα είχε διαπράξει ο Τούρκος ταγματάρχης Νιχάτ Ιλχάν, που υπηρετούσε στην ΤΟΥΡ.ΔΥ.Κ. (Τουρκική Δύναμη Κύπρου), με θύματα την σύζυγο του και τα παιδιά του, λόγω εξωσυζυγικών του σχέσεων. Το σπίτι του (όπου έγινε το έγκλημα) βρισκόταν στο κέντρο της τουρκικής συνοικίας, όπου ποτέ δεν έφτασε οποιοδήποτε τμήμα των ελληνοκυπριακών δυνάμεων».

Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά.
– "Όποιος ξεχνά σκόπιμα τα δικά του σφάλματα και εγκλήματα, αποθρασύνεται."
Δημόκριτος.

Αλλά και εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ...

Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Γιώργος Σεφέρης.

ΔΙΟΤΙ.

Αιδώς γαρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί. Η γαρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος.
– Με τους κακούς η συστολή δεν ωφελεί σε τίποτα. Επειδή η σιωπή είναι σύμμαχος αυτού που μιλάει.
Όμηρος

ΚΑΙ ...

Qui tacet consentit.
– Ο σιωπών συναινεί.

Όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι υποχρεωμένος, να υποστεί και πάλι ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ...

Τύμμα τύμματι τίσαι.
– Την πληγή με πληγή την πληρώνεις.
Αισχύλος

Ο δίκαιος θέλει ευφρανθεί
όταν ιδεί την εκδίκηση,
και τους πόδας αυτού θέλει νίψει
εν τω αίματι του ασεβούς.
Παλαιά Διαθήκη (Ψαλμοί 58:10)

Αν κάποιος απλώσει το χέρι του πάνω σου, βεβαιώσου ότι δεν θα απλώσει το χέρι του σε κανέναν άλλον ξανά.
Malcolm X,

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ .... ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΑΣ ΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΥΤΕΣ ....

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν διαβάζω πατριωτικά άρθρα, που αυξάνονται καθημερινά και προσπαθούν να αφυπνίσουν αυτό τον καλό αδελφό Ελληνικό λαό.
Έγραψε βέβαια ο Νίκος Καζαντζάκης
“Νιώθω , σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή θα σπάσουν και τα σίδερα..” και θα αφυπνισθεί η Ελληνική κοινωνία.
Φίλοι,  υπάρχουν εκατοντάδες ντοκυμαντέρ διεθνών διαπρεπών φιλελλήνων παραγωγών, που τιμούν και υμνούν την Ελλάδα μας. Είδατε ποτέ να προβάλλεται, έστω και ένα από Ελληνικά κανάλια; ΠΟΤΕ.

Και όσον αφορά εισαγόμενα τουρκικά προϊόντα ... τα οποία έχουν κατακλύσει την Ελλάδα...και Ελληνική *Κύπρο.

*Καθημερινά και νόμιμα και παράνομα, εισάγονται από κατεχόμενη Ελληνική Κύπρο στις ελεύθερες περιοχές, χιλιάδες τόνοι Τουρκικών προϊόντων και άλλοι τόσοι μέσω λαθρεμπορίου, με βάση την συμφωνία Πράσινης Γραμμής Μ.Ο.Ε – Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης!!!


Τι εισάγουμε από Τουρκία. ΟΛΙΓΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ.
Τα σημαντικότερα προϊόντα που εισάγουμε από την Τουρκία, είναι: οχήματα, πετρελαιοειδή, προϊόντα σιδήρου/χάλυβα, ιχθυηρά, υφάσματα/ενδύματα, ηλεκτρικές συσκευές, θερμαντήρες, ψυγεία, τηλεοράσεις, πλαστικά, μπουκάλια και πώματα, χαρτόνια, αλκοόλες, ηλεκτρική ενέργεια, αγροτικά προϊόντα, καπνικά είδη, αλιευτικά και άλλα μύρια ... που ενδεχομένως να υπάρχουν σε παραγωγική επάρκεια στην Ελλάδα, όπως π.χ. γεωργικά και αλιευτικά .. τα οποία οι Τούρκοι αλιεύουν εντός Ελληνικής ΑΟΖ ....

Αξιοσημείωτη ήταν το 2020 η αύξηση των εισαγωγών υφασμάτων (420%, 11 εκατ. ευρώ) και ενδυμάτων (1.057%, 16,4 εκατ. ευρώ), όπου περιλαμβάνονται, ιατρικά είδη, στρατιωτικό εξοπλισμό, χειρουργικές μάσκες και ρόμπες. Επίσης, σημαντική ήταν η αύξηση άκυκλων υδρογονανθράκων (79%) και φορτηγών οχημάτων (31%) και άλλα πολλά .. με ραγδαία ανοδική τάση.
Και ...Οι ελληνικές εξαγωγές τροφίμων κ.ά. προϊόντων προς Τουρκία, συνεχίζουν με πτωτική τάση σε όλα τα προϊόντα με κυριότερες αυτές των δημητριακών (κυρίως ρύζι), οι οποίες αν και μειωμένες το 2020 (-29,8%), αποτελούσαν το 71% των ελληνικών εξαγωγών τροφίμων στην Τουρκία ( Και οι Έλληνες και Κύπριοι αδελφοί αγρότες πετούν τα αγροτικά τους προϊόντα στις χωματερές)  και το 3,20% των συνολικών εξαγωγών μη πετρελαιοειδών. Σημειώνεται ότι πρόσφατα για να περιορισθούν οιι εισαγωγές Ελληνικών προϊόντων υπήρξε νέο Τουρκικό Νομοθετικό πλαίσιο υψηλότεροι δασμοί και έλεγχοι και το πλέον ύποπτο ειδικά για τα έσοδα από εισαγωγές από Ελλάδα .. Αυτά θα πηγαίνουν στο ταμείο ... Λαϊκής Κατοικίας, το οποίο διαχειρίζεται το Ερντογανικό καθεστώς...και ο νοών νοείτω τι μπορεί να είναι αυτό το ύποπτο ταμείο...ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ!!!!!!!!!
Χαιρετώ.


M.Ρ.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.