7.2.22

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ H «ύποπτη» προβολή των Τουρκικών ταινιών και σήριαλ, από ελληνικές ιστοσελίδες, αλλά και κανάλια…..

Σχετικά με δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας EFENPRESS. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. Νέο σήριαλ με ήρωα Τούρκο, που σκοτώνει Έλληνες στη Ελληνική Μικρά Ασία.

Κινούμενη στα «κόκκινα ποτάμια» του επεκτατισμού που χάραξαν με το σπαθί τους Σελτζούκοι και Οθωμανοί, η τουρκική κινηματογραφική βιομηχανία συνεχίζει να βομβαρδίζει την υφήλιο με ισχυρές δόσεις νέο-οθωμανικής προπαγάνδας. Ο στόχος της, πολλαπλός: να εξωραΐσει το οθωμανικό παρελθόν υπό την αχλή μιας ιστορικής (αν)αξιοπιστίας, να προωθήσει τις τουρκικές θέσεις στη διεθνή σκηνή, να τονώσει το τουρκικό εθνικό φρόνημα και, μέσα σε όλα αυτά, να δημιουργήσει κι έναν δικό της δραματοποιημένα εξιδανικευμένο «μύθο» τουρκικής υπεροχής.

Η σειρά-ντοκιμαντέρ «Οθωμανική Αυτοκρατορία» έκανε προ ημερών το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα του Netflix και άλλοι πολλοί, εκεί πάντα όπου η τουρκική κινηματογραφία έχει άλλωστε «παραδοσιακά» την τιμητική της. 

Ολίγα ενδεικτικά….

Αίγυπτος: Σταματήστε να βλέπετε τουρκικές τηλεοπτικές σειρές!

«Επιδίωξη του τούρκου προέδρου είναι να εδραιώσει την ηγεμονία του στη Μ. Ανατολή και τον δικτατορικό τρόπο διακυβέρνησής του, συνεργαζόμενος με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», αναφέρει η αιυπτιακή φάτουα
ΤοΒΗΜΑ Team
13.02.2020, 08:45

Είναι ντροπή! Οι τουρκικές πλασματικές ψευδεπίγραφης εικονικής πραγματικότητας, ψευδοταινίες είναι η πέμπτη φάλαγγα των βαρβάρων, για να ξεχασθούν τα διεθνή εγκλήματα τους ανά τους αιώνες. Οι περισσότεροι Τούρκοι παραγωγοί είναι στενοί συνεργάτες του Ερντογάν και αφειδώς τους επιδοτεί. Προτείνατε επικά ελληνικά ντοκυμαντέρ η ταινίες. Μην υποτιμάτε την Ελληνική έβδομη τέχνη. Ακόμη και εν μέσω πανδημίας οι Τούρκοι επιδιώκουν άλωση του Ελληνισμού. Βοηθήστε τους……και διαβάστε και τις αιματόβρεκτες εντολές του Μωάμεθ και του κορανίου και κοινοποιήστε τες. Υπάρχουν αρκετά ντοκυμαντέρ και ταινίες, περί κορανίου. Ιδε περί κορανίου και Μωάμεθ….
Η τέχνη δεν έχει σύνορα, ο Πολιτισμός δεν έχει σύνορα….Σύμφωνοι …., αλλά η γκαιμπελική τουρκική τέχνη (;), είναι ο Δούρειος ίππος του Ερντογάν για πλύση εγκεφάλου και των ξένων λαών, αλλά και των Τούρκων υπηκόων του….., για να ξεχασθούν τα απεχθή εγκλήματα, που διέπραξε και διαπράττει η εγκληματική *Τουρκία……Και για τον Ερντογάν, η Ελλάδα και η Κύπρος, δεν έχουν σύνορα, ούτε στον αέρα, ούτε στη θάλασσα, ούτε στη ξηρά….εμπάτε Τούρκοι ΑΛΩΣΤΕ…..
Και σημειώστε ότι πραγματικά είναι αποδεκτό, πως υπήρξαν και υπάρχουν δημοκρατικοί άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης στη Τουρκία…. Όμως οι μεν αρεστοί, στα εκάστοτε καθεστώτα απολάμβαναν τα προνόμια ελεύθεροι, οι δε μη αρεστοί φυλακίζονται και διώκονται ανέκαθεν…. Σήμερα σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (ΙΡΙ) εκατοντάδες δημοσιογράφοι – συγγραφείς είναι φυλακισμένοι. Θλιβερή πρωτιά για την Τουρκία λέει η Επιτροπή για την προστασία των δημοσιογράφων. Π.χ. Ενδεικτικά φυλακίσθηκαν οι διαπρεπείς δημοσιογράφοι CAN DUNDLAR, ERDEN GUL , AHMET ALTAN, NAZLI ILITSAK, AHMET SIK, ASLI ERDOGAN (Συνωνυμία), KADRI GURSEL και άλλοι πολλοί…. (Την ίδια τύχη μάλλον θα είχαν και όποιοι αποτολμούσαν να προβάλουν ελληνικά έργα).
Δεν είδαμε κάποιους Έλληνες δημοσιογράφους να στηρίζουν και να προβάλλουν έργα αυτών των φυλακισθέντων Τούρκων, από Ερντογάν, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τις διώξεις…..Αντίθετα βλέπουμε σήμερα να προβάλλονται προπαγανδιστικά έργα τουρκικά εγκεκριμένα και χρηματοδοτούμενα από μια φασιστική κυβέρνηση, για αλλότριους σκοπούς και ίδιον όφελος…….

ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…..

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

«Όταν οι Οθωμανοί από την στέπα βρέθηκαν μέσα σε ανθρώπινες κοινωνίες, από κυνηγοί και βοσκοί ζώων, μεταβλήθηκαν σε κυνηγούς και βοσκούς ανθρώπων. Καθιέρωσαν τον Γενιτσαρισμό και επιδόθηκαν στο συστηματικό εξισλαμισμό των υπόδουλων πληθυσμών».
Άρνολντ Τόϋνμπι, σημαντικός ιστορικός

«Στα ανθρώπινα, παρατηρούνται κύκλοι ακμής και παρακμής. Και είναι φανερό ότι διερχόμαστε κύκλο πλήρους παρακμής, αλλιώς δεν θα υπήρχε τρόπος οι ηγέτες της Τουρκίας, της χώρας που κατ΄ εξοχή παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της, να διακηρύσσουν ότι ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας της Τουρκίας και να μην προκαλείται καμιά αντίδραση από πουθενά».
Ο. Σπενγκλερ, μεγάλος φιλόσοφος της Ιστορίας

«Ολοι οι λαοί έχουν ιστορία και οι Τούρκοι ποινικό μητρώο (Ν. Σαρρή). Στη φράση αυτή, που κυκλοφορεί ευρέως, θέλοντας να καταδείξει πόσο απέχει το τουρκικό κράτος από τον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο, συμπυκνώνεται η διαχρονική πορεία και συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι άλλων λαών και κρατών. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και σήμερα, δεν υπάρχουν σημεία και ενδείξεις ότι οι νεοσουλτάνοι της Άγκυρας έχουν πρόθεση να συγχρονιστούν, να συμβαδίσουν και να συμπορευτούν με τα υπόλοιπα κράτη της υφηλίου. Επιμένουν να συντηρούν ένα καθεστώς που θεμελιώθηκε στους διωγμούς και στο αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων, διάφορων φυλών και εθνών, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα των Τούρκων. Οι δε σύμμαχοί τους τούς χειροκροτούν και τους επευφημούν.»

Έχω μια καλή φίλη, που παρ΄όλον ότι πολλοί στενοί της συγγενείς σφαγιάστηκαν το 74, από τους βαρβάρους εισβολείς και όλα τα περιουσιακά της στοιχεία είναι κατεχόμενα στην Κερύνεια, αλλά παρασυρόμενη, παρακολουθεί ανελλιπώς τουρκικές ταινίες…Με ρώτησε λοιπόν….Μα γιατί εμείς οι Έλληνες «μισούμε» τους Τούρκους γείτονες….; Εγώ παρακολουθώντας τουρκικά σήριαλ…, εξάγω το συμπέρασμα…., ότι οι Τούρκοι είναι ένας καλός λαός…, που αγαπά τους Έλληνες…….Αυτή είναι η γκαιμπελική προπαγάνδα των Τούρκων «κύριοι» και με την συνδρομή «μας» έχουν πετύχει τον στόχο τους…. Αρχίσαμε να ξεχνούμε….. και λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι αναγκασμένος να υποστεί και πάλι εθνικές καταστροφές…..

Αυτή η χώρα πέρασε από τη βαρβαρότητα στην παρακμή, χωρίς να γνωρίσει τον πολιτισμό.
Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Έλληνες όντες βαρβάροις δουλεύσομεν;
– Είμαστε Έλληνες και θα γίνουμε δούλοι των βαρβάρων;
Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός (Τήλεφος)

Για τους Ρωμιούς της Πόλης οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα ακαθόριστο… ένα πράγμα σα να λέμε… χολέρα, πλημμύρα, σεισμός… ένα τέτοιο πράγμα, οι Τούρκοι γενικά.
Μαρία Ιορδανίδου, 1897-1989, Η συγγραφέας της «Λωξάντρας»

Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του.
Ρήγας Φεραίος, 1757-1798, Εθνομάρτυς
«Επαναστατική Προκήρυξις»

Αποτολμήστε λοιπόν, αντικειμενικά, όλοι ΕΣΕΙΣ που υμνείτε την σημερινή τουρκική τέχνη και πολιτισμό…να προβάλετε και ταινίες της αντίπερα όχθης και της ωμής πραγματικότητας και όχι της εικονικής…διότι η μισή αλήθεια είναι χερότερη από ολόκληρο ψέμα. Υπάρχουν εκατοντάδες….

Π.χ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…..

– What the west needs to know about Islam
Σε σκηνοθεσία Bryan Daly, Gregory M. Davis . Με τους Abdullah Al-Araby, Walid Shoebat, Robert Spencer, Serge Trifkovic. Μια εξέταση του Ισλάμ….
Περίληψη αποσπασματων από το Κοράνι του WMD : Τι πρέπει να γνωρίζει η Δύση από τον Gregory M. Davis

Ταινίες και ντοκυμαντέρ γυρίστηκαν επίσης και για τα πιο κάτω…. απεχθή εγκλήματα των απολίτιστων βαρβάρων…

ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ…… ΚΥΠΡΟΣ ….ΣΜΥΡΝΗ

Όποτε μαθαίνουμε για μια σφαγή Αρμενίων ( Ελλήνων, Εβραίων, Κούρδων, Ασσυρίων κ.ά.π.) στη Μικρά Ασία, όλοι υποθέτουν ότι έγινε μετά από διαταγές του ενός ή του άλλου. Κανένας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι απλά μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κάπου-κάπου τους αρέσει να σκοτώνουν τους γείτονές τους.
Hector Hugh Munro (Saki), 1870-1916, Βρετανός διηγηματογράφο

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ-ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ #boycottturkeynow

KANENA ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ…. ΗΔΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ….. ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….;;;;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ…ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ….. ΕΛΛΗΝΕΣ,,,ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ …ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ…..
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 5ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΟΣΟΙ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΥΨΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΦΑΞΤΕ ΜΕ ΑΓΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ,,,ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ….
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ …ΑΛΩΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΝΤΟΣ, ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΥΠΡΟΥ….
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΠΑΝΤΟΥ….. ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ …
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΙΓΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ ….ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΠΟΥ …; ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ…ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ …ΨΩΝΙΣΕΤΕ…..ΑΙΔΩΣ…..
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΙ ΠΟΔΚΙΑΝΤΡΑΠΟΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΤΖΙΑΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ….ΣΙΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙ, ΚΑΛΟ ΤΖΙΑΡΟ, ΚΑΚΟ ΤΖΙΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ…. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ….. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ …..ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ … ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ….. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ 

ΠΡΙΜΟΔΟTΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ …. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ… ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΥΡΩΜΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ …. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΕΡΙ…. ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΑΔΕΛΦΙΑ….ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ….ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

– Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ , πληροφορίες της ταινίας
Μέσα από την ιστορία ενός πετυχημένου Αρμένιου επιχειρηματία που γυρίζει στην πατρίδα του, παρακολουθούμε όλο το εφιαλτικό χρονικό της σφαγής 1.600.000 Αρμενίων, το 1914, από τους Τούρκους.

– To μαρτυρικό τέλος για χιλιάδες Αρμένισσες που τις παλούκωσαν και τις σταύρωσαν οι Τούρκοι

– Η νέα ταινία του Κρίστιαν Μπέιλ εξόργισε τους Τούρκους

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΥΝ;

– H ταινία «The Promise» για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

– The Cut – Η ταινία του Ακίν για την γενοκτονία των Αρμενίων …

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ (PROMOTION) ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ….

ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ MEA CULPA ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΣΩΖΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ.

Ας βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι σε μια προσπάθεια αποστολής του δικού μας μηνύματος για τα όσα πράττει η Τουρκία.
Και μην ξεχνάμε τις βόλτες στην Τουρκία, αλλά και τα τουρκικά σήριαλ.

Αγοράζοντας τούρκικα προϊόντα, ενισχύεις τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όσα χρήματα εισπράττει η Τουρκία είτε από τις τουρκικές ταινίες, είτε από τα τουρκικά προϊοντα, από τους Έλληνες τα μετατρέπει σε όπλα εναντίον της Πατρίδος μας.                                                                                           

ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ!

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.