21.2.22

Έριξαν την ελληνική σημαία στο έδαφος και την παράτησαν εκεί! Βίντεο από αποκαλυπτήρια στη Ξάνθη

Για να είμαστε δίκαιοι, την ευθύνη δεν τη φέρει η Υπουργός, αλλά οι διοργανωτές της τελετής, που έπρεπε να προβλέψουν σχετικά με την παραλαβή της σημαίας. 
Juan

......................

Το βίντεο είναι από τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τους Εβραίους της Ξάνθης που εξοντώθηκαν από τους ναζί. Πολύ καλή πρωτοβουλία και μπράβο.

Μόνο που στα αποκαλυπτήρια του μνημείου η υπουργός Παιδείας Ν.Κεραμέως έριξε την ελληνική σημαία που κάλυπτε το μνημείο στο έδαφος. Κι εκεί την άφησε, όπως θα δείτε!
Επειδή η σημαία δεν είναι «ένα κομμάτι πανί» που το «παίρνει ο αέρας» δεν πρόκειται για λεπτομέρεια, αλλά για ουσία. Για την ουσία του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού συστήματος όχι μόνο τη σημαία αλλά και τα εθνικά θέματα.

Ένα κομμάτι του πολιτικού κόσμου που δεν αφορά μόνο στη ΝΔ αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΙΝΑΛ… Όλα τα κόμματα εξουσίας έχουν τις δικές τους «Αντουανέττες», όπως διαπιστώσαμε και από συνεντεύξεις στον κυριακάτικο Τύπο. Καλά τα Χάρβαρντ, καλές οι…Οξφόρδες του κ.Τσακαλώτου, αλλά εδώ «είναι Βαλκάνια» και θα πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν ποια χώρα φιλοδοξούν να κυβερνήσουν.
https://www.militaire.gr/