25.1.22

κ. Πρωθυπουργέ!. Για την πανδημία, θα σας τα πω έξω από τα δόντια!




Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ!
Θα σεβαστώ το θεσμό του Πρωθυπουργού και δεν θα χρησιμοποιήσω σκληρούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο σας, για τα όσα στραβά και ολέθρια έχετε κάνει, στην προσπάθεια σας, για να αντιμετωπίσετε την πανδημία!.
Όμως τα όσα έχω να σας πω για την πανδημία, θα σας τα πω έξω από τα δόντια και χωρίς φόβο, αλλά και χωρίς πάθος!.
Και ξεκινώ ευθύς αμέσως, χωρίς να σπαταλήσω άλλο χρόνο, για τον πρόλογο μου.

Κύριε Πρωθυπουργέ!
Τον Οκτώβρη του 2020 ασθένησε από κωρονοϊό, ο τότε Πρόεδρος της Αμερικής κ. Τραμπ και μπήκε σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Εκεί του χορηγήθηκε ενδοφλεβίως, το φάρμακο regeneron (από μονοκλωνικά αντισώματα) της γνωστής Αμερικάνικης Φαρμακοβιομηχανίας REGENERON του Ελληνοαμερικάνου Ιατρού κυρίου Γιανκόπουλου (ο οποίος κατάγεται από την όμορφη πόλη μας : την Κοζάνη).
Ο Πρόεδρος κ. Τραμπ μετά από 4 ημέρες εξήλθε από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο και περιχαρής δήλωσε : Έγινα τόσο γρήγορα καλά, χάρις στο regeneron, χάρις στα μονοκλωνικά (αντισώματα)!!!.
Μετά δύο μήνες, το Δεκέμβρη του 2020, (πριν ακόμη ξεκινήσει ο εμβολιασμός στη χώρα μας), στην Αντιδήμαρχο Ισότητας του Δήμου Αθηναίων, κα Άννα Ροκοφύλλου, που ασθένησε από κορωνοϊό και μπήκε στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, της έδωσαν μονοκλωνικά (δηλ. μια δόση regeneron ενδοφλεβίως) και έγινε γρήγορα καλά (όπως η ίδια η Αντιδήμαρχος δήλωσε στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου).
Την Άνοιξη του 2021, ο ανταποκριτής της Τηλεόρασης του ΣΚΑΪ από το Λονδίνο κος Αθανάσιος Γκαβός, στις ειδήσεις με την κα Σία Κοσιώνη, δήλωσε :
<<Σήμερα Σία μου, έχουμε ευχάριστα νέα : Σε 16 Νοσοκομεία της Αγγλίας, δόθηκε το regeneron, σε ασθενείς από κορωνοϊό έγκαιρα (στην αρχή της ασθενείας τους) και όλοι έγιναν καλά!. Δεν πέθανε κανένας!. Το φάρμακο regeneron (από μονοκλωνικά αντισώματα), στα 16 αυτά Νοσοκομεία, (που δοκιμάστηκε πειραματικά), είχε επιτυχία 100%!>>.
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Μετά απ' αυτά τα τρία αποκαλυπτικά, εντυπωσιακά και αληθινά γεγονότα, που σας ανάφερα παραπάνω, σας θέτω τα παρακάτω εύλογα και καυτά ερωτήματα μου :
1) Τα μονοκλωνικά αντισώματα (δηλ. το regeneron), το Δεκέμβρη του 2020, πως βρέθηκαν στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και δόθηκαν στην κυρία Αντιδήμαρχο και έγινε καλά (και χαίρομαι γι αυτό), χωρίς ακόμη να έχουν εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, που να λέει ότι τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ήλθαν στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, για πειραματική εφαρμογή?.
(Τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ, κ. Πρωθυπουργέ όπως εσείς ξέρετε καλύτερα απ' όλους μας, ήλθαν στην Ελλάδα, (σε μια μόνο μικρή παρτίδα 2.000 δόσεων για πειραματική εφαρμογή), στα μέσα του 2021, αφού είχαν εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων)!.
2) Ποιοί είναι αυτοί λοιπόν, κ. Πρωθυπουργέ, που παράνομα και με μυστικό τρόπο, το Δεκέμβρη του 2020, έφεραν ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ (δηλ. το regeneron), στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και τα χορήγησαν στην Αντιδήμαρχο κα Ροκοφύλλου (όπως η ίδια το δήλωσε στην εκπομπή της κας Στεφανίδου)?.
3) Μήπως, κ. Πρωθυπουργέ, ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ, που ήλθαν το Δεκέμβρη του 2020 στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τέτοιο παράνομο και μυστικό τρόπο προορίζονταν μόνο για επώνυμους ασθενείς με covid 19 στο εν λόγω Νοσοκομείο και όχι για τους απλούς ασθενείς με covid?.
4) Κύριε Πρωθυπουργέ, αυτό το θαυματουργό μονοκλωνικό φάρμακο (το regeneron), (μετά την έγκριση που πήρε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων), γιατί δεν το φέρατε σε επαρκείς δόσεις, παρά το φέρατε σε μια μικρή παρτίδα 2.000 δόσεων, που προορίζονταν για ορισμένες κατηγορίες ασθενών με covid (ανοσοκατασταλμένους, εγκύους, κ.λ.π).
5) Έχοντας δίπλα σας τον Καθηγητή-Λοιμωξιολόγο κ. Τσιόδρα, γνωρίζατε, κ. Πρωθυπουργέ, περισσότερο από κάθε άλλον, ότι το regeneron σκοτώνει με επιτυχία 100%, όλες τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού και ιδιαιτέρως σκοτώνει τη μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ (πλην της όμικρον, που έχει όμως μικρό βαθμό νοσηρότητας), τότε γιατί δεν επικοινωνήσατε από την αρχή του έτους 2021, με τον Ιατρό κ. Γιανκόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αμερικάνικης Φαρμακοβιομηχανίας REGENERON, για να σας είχε εξασφαλίσει 100.000 δόσεις, απ' αυτό το θαυματουργό φάρμακο (όπως ο ίδιος ο κ. Γιανκόπουλος, το είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη του) και έτσι να είχατε σώσει μέσα σε όλο το χρόνο 2021, τους δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, που έφυγαν άδικα από τη ζωή, εξαιτίας των επιπλοκών από τον κορωνοϊό και ιδιαιτέρως από την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ?.
6) Γιατί κ. Πρωθυπουργέ, για τον ερχομό των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη χώρα μας δεν δείξατε το ίδιο ενδιαφέρον, που δείξατε, για την προώθηση των εμβολίων?
7) Γιατί κ. Πρωθυπουργέ, με τον Έλληνα κ. Μπουρλά της Pfizer είχατε άριστη συνεργασία για να εμβολιάσετε τους Έλληνες, ενώ με τον Έλληνα κ. Γιανκόπουλο της REGENERON, δεν είχατε παρόμοια συνεργασία για να σώσετε τους Έλληνες από τη φονική μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ?
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ!
Μετά τα 7 παραπάνω αγωνιώδη ερωτήματα μου, που σας έθεσα, σας δηλώνω με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, ότι μέσα στη συνείδηση μου, σας έχω καταγράψει, ως τον κύριο υπεύθυνο των χιλιάδων θανάτων των Ελλήνων συμπατριωτών μας, από τον κορωνοϊό και ιδιαιτέρως από τη φονική μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ, την οποία σκότωνε το θαυματουργό φάρμακο regeneron με επιτυχία 100%!!!.
Θα σας χειροκροτούσα κ. Πρωθυπουργέ, εάν το Δεκέμβρη του 2020, (το μονοκλωνικό regeneron, αντί να το φέρουνε (δεν ξέρω ποιοί) μόνο στο Νοσοκομείο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" με μυστικό και παράνομο τρόπο για να το δώσουνε στην Αντιδήμαρχο κα Ροκοφύλλου και δεν ξέρω σε ποιούς άλλους επώνυμους ασθενείς με covid 19),, είχατε εσείς ο ίδιος ενδιαφερθεί και είχατε έλθει σε επαφή με τον κ. Γιανκόπουλο της REGENERON και είχατε εξασφαλίσει 100.000 ή και 200.000 δόσεις του φαρμάκου regeneron, τις οποίες θα τις μοιράζατε σε όλα τα Κέντρα Υγείας και σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας και θα σώζατε όλους τους Έλληνες που ασθενούσαν από κορωνοϊό και ιδιαιτέρως θα σώζατε όλους εκείνους που έχουν υποκείμενα νοσήματα και είναι πάνω των 60 ετών!
Εσείς, όμως κ. Πρωθυπουργέ, αντί να φέρετε 100.000 ή 200.000 regeneron (με την αρωγή πάντα του κου Γιανκόπουλου) , φέρατε κάπως αργά, μόνο 2.000 δόσεις regeneron και αυτές τις διαθέσατε σε ορισμένες κατηγορίες ασθενών και δεν ξέρω, που. αλλού!.
Και αυτές οι ελάχιστες δόσεις regeneron που φέρατε εξαντλήθηκαν και τρέχετε τώρα άρον-άρον να φέρετε τα χάπια (κατά του κορωνοϊού) της Pfizer, του κ. Μπουρλά !.
Και μέσα στο 2021, (που έτρεχε το πρόγραμμα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" του εμβολιασμού), αφήσατε όλους τους Έλληνες που δεν είχαν εμβολιαστεί ακόμη ή που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν για τον Α ή Β λόγο, στο έλεος της πανδημίας όσοι αρρώσταιναν απ' αυτούς!
Ενώ υπήρχε από το Δεκέμβρη του 2020, το θαυματουργό μονοκλωνικό φάρμακο της Regeneron, του κ. Γιανκόπουλου!!!.
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ!
Θα σας βαθμολογούσα με ΑΡΙΣΤΑ στον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας εάν είχατε κάνει δύο βασικά πράγματα :
α) Στο πρόγραμμα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" του εμβολιασμού, εκτός από τα mRNA εμβόλια να είχατε προσθέσει (τώρα τελευταία) και το εμβόλιο της Αμερικάνικης Φαρμακοβιομηχανίας NOVAVAX, που είναι εμβόλιο πρωτεϊνης (κατασκευασμένο με την κλασσική τεχνολογία, όπως είναι, π.χ το εμβόλιο της γρίπης, το εμβόλιο της ιλαράς κ.λ.π ) και είναι εντελώς ακίνδυνο με ελαχιστότατες παρενέργειες και το σπουδαιότερο, το εμβόλιο της NOVAVAX, διατηρείτε σε απλό ψυγείο και οι Έλληνες που επιλέξουν να κάνουν αυτό το παραδοσιακό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, θα μπορούν να το κάνουν στο Φαρμακείο της γειτονιάς τους!.
Και όποιος Έλληνας ανεμβολίαστος που είναι πάνω των 60 ετών δεν πήγαινε να εμβολιαστεί ούτε και με αυτό το παραδοσιακό εμβόλιο, τότε και μόνο τότε, να του επιβάλατε το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως!
Εσείς όμως, κ. Πρωθυπου.ργέ, επιλέξατε την μονοπωλιακή οδό και καλείτε όλους τους Έλληνες να εμβολιαστούν μόνο με mRNA εμβόλια!.
β) Από το Δεκέμβρη του 2020, που εμφανίστηκε το θαυματουργό φάρμακο regeneron στο Νοσοκομείο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ", να είχατε άμεση επικοινωνιά με τον κ. Γιανκόπουλο της REGENERON και να εξασφαλίζατε τις επαρκείς δόσεις regeneron!.
Kαι όσοι Έλληνες αρρώσταιναν από κορωνοϊό και ήταν άνω των 60 ετών, να επισκέπτονταν ΑΜΕΣΩΣ ένα Κέντρο Υγείας ή ένα Νοσοκομείο και εκεί οι αρμόδιοι Γιατροί, θα έκριναν ποιοί χρήζουν θεραπείας με το μονοκλωνικό regeneron, θα τους το χορηγούσαν ενδοφλεβίως και μετά θα τους έλεγαν να φύγουν για τα σπίτια τους και να αναπαυθούν για μερικές ημέρες και ο κορωνοϊός θα περάσει από πάνω τους, σαν μια απλή γρίπη! (ότι έγινε και με τον κ. Τραμπ, που του χορηγήθηκε το regeneron!)
Και με αυτό τον τρόπο (δηλαδή το θαυματουργό regeneron) και θανάτους δεν θα είχαμε, κ. Πρωθυπουργέ (σήμερα έχουμε εκατόμβη θανάτων) και το Σύστημα Υγείας δεν θα δεχόταν παρά ελάχιστοι πίεση, μόνο στα εξωτερικοί Ιατρεία, για την ενδοφλέβια χορήγηση του regeneron!!!.
Εσείς και στις δύο προηγούμενες ενέργειες που σας εξέθεσα, τα κάνατε θάλασσα!
Καταφέρατε να χωρίσετε την Ελληνική Κοινωνία εις τους μεν και εις τους δε.
Στους εμβολιασμένους και στους ανεμβολίαστους!
Και στους 300.000 ανεμβολίαστους χαμηλοσυνταξιούχους που με την ισχνή σύνταξη τους τη βγάζουν δεν τη βγάζουν το μήνα (δεν καταφέρατε να τους πείσετε να εμβολιαστούν, αφού δεν φέρατε και ένα παραδοσιακό εμβόλιο, όπως είναι το εμβόλιο της NOVAVAX), για να τους γονατίσετε οικονομικά ακόμη περισσότερο, του βάλατε το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως!
Για όλα αυτά τα στραβά και τα ανάποδα που κάνατε, κ. Πρωθυπουργέ, για να αντιμετωπίσετε την πανδημία, με την ιδιότητα του Καθηγητή, σας βαθμολογώ με ΜΗΔΕΝ (Ο)!!!
Μπορεί ο κ. Τσίπρας, κ. Πρωθυπουργέ να ευθύνεται για τους 101 θανάτους στο Μάτι, εσείς ευθύνεστε για τους 22.000 και πλέον θανάτους από τον κορωνοϊό, αφού. από το Δεκέμβρη του 2020 που το regeneron το είχαν φέρει κρυφά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού για ορισμένους, εσείς δεν το φέρετε μαζικά, για να σώσετε όλουςς τους Έλληνες που αρρωσταίνουν από αυτό τον φονικό ιό!!!
Και μην νομίσετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι ενεργό αντιπολιτευτικά υπέρ του κ. Τσίπρα και τον κρίνω τον κ. Τσίπρα εξ απαλών, ενώ εσάς σας κρίνω εκ βαθέων!
Τον κ. Τσίπρα, τον έχω κατατάξει μέσα στη συνείδηση μου, στην ομάδα των Πολιτικών εκείνων, που πρόδωσαν την Πατρίδα μου, αφού ξεπούλησε το όνομα της λατρευτής μου Μακεδονίας, στους Σκοπιανούς που δεν είναι Μακεδόνες και τους αναγνώρισε και "Μακεδονική γλώσσα"
Σε εσάς δε, κ. Πρωθυπουργέ, σας καταμαρτυρώ, όλα τα παραπάνω που σας εξέθεσα (και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας να σας εκθέσω)!!! και συνεπώς δεν σας θέλω πλέον στο τιμόνι της ένδοξης Ελλάδας μας!
Προσδοκώ δε, για τον τιμόνι της ευλογημένης χώρας μας, ένα Πολιτικό άνδρα, Δίκαιο, Έντιμο και με Καποδιστριακή ευστροφία!.
Θα είναι αυτός ο Κύριος Ανδρουλάκης του νέου ΠΑΣΟΚ? Δε το γνωρίζω!

Θα είναι ο Σύγχρονος Δάσκαλος του Γένους, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ από το Κιλκίς, με το νεοϊδρυθέν κόμμα του : ΝΙΚΗ?.
Πάλι δεν το γνωρίζω!

Εύχομαι δε εκ βάθους καρδίας, ο Τριαδικός Θεός μας, να φωτίσει τους Έλληνες, να εκλέξουν Κυβερνήτη της πανένδοξης χώρας μας, στις επόμενες εκλογές, ένα Πολιτικό άνδρα, αντάξιο της Ιστορίας της!!!! .

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ