3.1.22

Ο Ακάρ συνεχίζει το άθλιο καθεστωτικό σήριαλ: Βάζει Δόκιμους να κολυμπάνε προς το… Καστελόριζο [βίντεο]

File Photo Τούρκοι σπουδαστές στρατιωτικής σχολή στο νησί Τούζλα Screenshot via twitter video Tweet Προβολή νέων Tweet Συζήτηση T.C. Millî Savunma Bakanlığı @tcsavunma

Ίσως να είναι οι μοναδικοί  σπουδαστές τους που γνωρίζουν...κολύμβηση !!!
ΑΛΕΞ




 Συνεχίζεται το καθημερινό παιχνίδι του κλυδωνιζόμενου καθεστώτος της Άγκυρας με τη λογική, παιχνίδι που… πλημμυρισμένο στον λαϊκισμό ξεπερνά τα όρια της γελoιότητας.

Την ώρα που το αφεντικό, ο ισλαμιστής Ερντογάν καταρρέει στις δημοσκοπήσεις ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ συνεχίζει να παίζει το διπλό του παιχνίδι. Και για τον Ερντογάν, αλλά προφανέστατα και για τον εαυτό του, για την επόμενη ημέρα.

Έτσι, το νέο επεισόδιο στην κακόγουστη σαπουνόπερα που σκηνοθετεί ο ίδιος ο Ακάρ, επαναφέρει τις «απειλές» ότι «ακόμα και ένας σπουδαστής της στρατιωτικής ακαδημίας θα μπορούσε να πάει κολυμπώντας στο Καστελόριζο» που απέχει 1.950 μ. από τις τουρκικές ακτές.

Ένα ανόητο λαϊκιστικό βίντεο που αναρτήθηκε στις επίσημες σελίδες του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει σπουδαστές του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας να κολυμπούν προς το νησί Τούζλα το οποίο -συμπωματικά- απέχει 1.950 μ. από τις εγκαταστάσεις της σχολής, στο πλαίσιο των «Προγραμματισμένων Εκπαιδεύσεων Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας

Παραμονές Χριστουγέννων ο Ακάρ είχε δηλώσει: «Σε απόσταση 1.950 μέτρων βρίσκεται το Καστελλόριζο.

 1950 μέτρα! Ένας σπουδαστής της στρατιωτικής ακαδημίας μπορεί να φτάσει εκεί κολυμπώντας. Σε μας η κανονική κολύμβηση είναι 2.000 μέτρα στην ακαδημία. Μιλάμε για ένα νησί 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

 Για το νησί αυτό διεκδικούν θαλάσσια περιοχή ευθύνης 40.000 τ.μ. Ισχυρίζονται… Όταν λέμε όχι σε αυτό μας χαρακτηρίζουν ως “επεκτατικούς”. Περιμένουμε να καταλάβουν πως με τέτοιες ενέργειες και τέτοια ρητορική δεν θα φτάσουν πουθενά»

Με πληροφορίες από T.C. Millî Savunma Bakanlığı


https://hellasjournal.com/