20.12.21

Δημοσιογράφος στην Τουρκία χαστουκίζει τεχνικό στον αέρα - Σάλος και κατακραυγή

Τούρκικη (απολίτιστη) συμπεριφορά. Έπρεπε ο νεαρός τεχνικός να τον "πλακώσει στο ξύλο" μπροστά στις κάμερες, live, αλλά μετά θα τον εξαφάνιζαν!

ΑΛΕΞ

Απίστευτο περιστατικό στην Τουρκία. Ένας δημοσιογράφος χαστούκισε on air έναν τεχνικό που πήγε να τον βοηθήσει. Δείτε το βίντεο.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή εκπομπής, Muharrem Sarıkaya, ο οποίος χαστούκισε on air τον τεχνικό που έσπευσε να τον βοηθήσει με τον ήχο, ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τη δήμαρχο της Γκαζιαντέπ, Fatma Sahin.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο, παρά την απαράδεκτη κίνηση του δημοσιογράφου, η δήμαρχος συνεχίζει κανονικά να κάνει δηλώσεις, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Το περιστατικό σημειώθηκε ζωντανά.

Θύμα της επίθεσης ο Ahmet Demir, που εργάζεται ως τεχνικός και φαίνεται στο βίντεο να πλησιάζει τον παρουσιαστή για να τον βοηθήσει με ένα πρόβλημα που είχε με το τηλέφωνό του. Για άγνωστο λόγο, ο δημοσιογράφος τον χαστουκίζει και τον διώχνει.

Ο σάλος που ακολούθησε οδήγησε τον δημοσιογράφο σε δημόσια απολογία μέσω twitter, ενώ η δήμαρχος αργότερα χαρακτήρισε την αντίδραση του παρουσιαστή λανθασμένη.