20.12.21

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Εθνική Οδό: Τραυματίστηκε ένας "Ρομά"...

Αμετανόητοι και αδίστακτοι οι συγκεκριμένοι, συνεχίζουν το έργο τους εις βάρος του
κοινωνικού συνόλου.
ΑΛΕΞ
 

Nέο αιματηρό επεισόδιο με καταδίωξη "Ρομά" από αστυνομικούς οι οποίοι αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση οπλισμού για να τους εξουδετερώσουν.

Άγρια καταδίωξη κακοποιών τα ξημερώματα στην Αττική οι οποίοι δεν δίστασαν ακόμη και να σπάσουν τις μπάρες διοδίων για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν για να μπορέσουν να τους ακινητοποιήσουν τραυματίζοντας ελαφρά έναν απ΄αυτούς.

Η πληροφορία που είχε φτάσει στις Αρχές ανέφερε ότι ένα αυτοκίνητο στο οποίο θα επέβαιναν δύο Ρομά μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωϊνης.

Οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να αναπτύσσουν ταχύτητα να σπάνε την μπάρα και να ακολουθεί καταδίωξη.

Στο ύψος των Μεγάρων αδιαφορώντας για τον κίνδυνο διερχόμενων οδηγών οι κακοποιοί έκαναν αναστροφή και στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ένας από τους Ρομά να τραυματιστεί ελαφρά.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε τελικά πέφτοντας πάνω σε ένα τσιμεντένιο διάζωμα ενώ λίγα μέτρα νωρίτερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν ένα δέμα με ηρωϊνη το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές πέταξαν λίγο νωρίτερα οι κακοποιοί.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα ενώ το πακέτο που πέταξαν οι κακοποιοί μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.


https://www.defencenet.gr/