16.12.21

Λάρισα: Ένας διερχόμενος οδηγός – παλικάρι έσωσε δεκαεξάχρονο από ανελέητο ξυλοδαρμό!Οκτώ άτομα έδερναν ανελέητα ένα δεκαεξάχρονο παιδί στη μέση του δρόμου στη Λάρισα. Ένας οδηγός – πραγματικό παλικάρι – που εκείνη την ώρα περνούσε με το αυτοκίνητο του, σταμάτησε, κατέβηκε, έσωσε το παιδί και οι δράστες συνελήφθησαν.

Αυτός ο άνθρωπος είναι παράδειγμα προς μίμηση, γιατί δεν προσποιήθηκε ότι δεν είδε το έγκλημα. Δεν σκέφτηκε ότι μπορεί και ο ίδιος να έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από οκτώ άτομα. Είδε στο πρόσωπο του θύματος, το παιδί του! Τον εαυτό του! Έναν άνθρωπο!

Του αξίζουν συγχαρητήρια…

Σοκ στη Λάρισα έχει προκαλέσει ένα απίστευτο περιστατικό βίας, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης, με πρωταγωνιστές μια παρέα ανηλίκων που έδειρε συνομήλικο τους και είπε στην αστυνομία ότι… «έπαιζαν»!

larisa3

Οι οκτώ έφηβοι, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, έδειραν τον συνομήλικό τους στη μέση του δρόμου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Το περιστατικό αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε και έσωσε το παιδί. Αμέσως στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και οι δράστες συνελήφθησαν. 

https://www.olympia.gr/