18.12.21

Ε Υ.Α .Θ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;

Ωραία δικαιολογία βρήκε η ΕΥΑΘ για να απαλλάσσεται από την    ειδοποίηση των κατοίκων για επικείμενες διακοπές υδρεύσεως!

Τις "βαφτίζει" ...ΕΚΤΑΚΤΕΣ και ησυχάζει, βγάζει και μια  ανακοίνωση που τη στέλνει σε κάποια τοπικά sites και λύθηκε το πρόβλημα! Στο μεταξύ χιλιάδες κάτοικοι μένουν ΞΑΦΝΙΚΑ χωρίς σταγόνα νερού! Έβγαλε και μία ανακοίνωση στο τηλέφωνο αναγγελίας βλαβών που παραπέμπει το κοινό (που προσπαθεί να ενημερωθεί) στον ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ αριθμό αναγγελίας βλαβών (με άγνωστη χρέωση) 11124

Πως είναι δυνατόν να είναι ΕΚΤΑΚΤΕΣ  ταυτόχρονα σε 4 (και περισσότερες)  διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης;

Ξαφνικά έπεσε ...επιδημία βλαβών; Έγινε κανένας μεγάλος τεκτονικός σεισμός που δεν έγινε...αντιληπτός και  ξηλώθηκαν τα δίκτυα υδρεύσεως;

Ας σημειωθεί ότι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά τελευταία! Γιατί;

Δείτε τις " ΕΚΤΑΚΤΕΣ βλάβες"  όπως περιγράφονται και βγάλτε συμπέρασμα:

Σάββατο 18/12/2021 - Καλαμαριά

Στην περιοχή Καλαμαριά στην Ανατολική Θεσσαλονίκη η διακοπή νερού επί της οδού Αργοναυτών 58 επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες ενώ η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει ότι θα έχει αποκαταστήσει την παροχή νερού έως τις 13:30.

Σάββατο 18/12/2021- Ξηροκρήνη

Διακοπή νερού πραγματοποιείται στην περιοχή Ξηροκρήνη και συγκεκριμένα στις οδούς Ανθυποσμηναγού Νικολάου Καπάτου, Γεωργίου Ιβάνωφ, στις παρακείμενές τους αλλά και μεγάλη περιοχή στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει ότι θα έχει διορθωθεί η βλάβη έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Σάββατο 18/12/2021- Ανάληψη

Η διακοπή νερού στην περιοχή Ανάληψη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη επηρεάζει την οδό Πατρών 34 και όλες τις παρακείμενες. Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει ότι η βλάβη που προκλήθηκε από συνεργείο ανάπλασης του Δήμου, θα έχει διορθωθεί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Σάββατο 18/12/2021- 40 Εκκλησιές

Η διακοπή νερού στην περιοχή 40 Εκκλησιές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επηρεάζει τους καταναλωτές επί της οδού Γεωργίου Βιζυηνού και όλες τις παρακείμενες. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ενημερώνει ότι θα έχει διορθωθεί έως τις 12:30 το μεσημέρι.

Σάββατο 18/12/2021 -Δενδροπόταμος

Διακοπή νερού ανακοινώθηκε για την περιοχή Δενδροπόταμος στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου και τις παρακείμενές της. Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει ότι θα διορθωθεί έως τις 11:30 πρωινή ώρα.