12.10.21

Εκτάκτως στον «Ευαγγελισμό» η Φώφη Γεννηματά



 Στον «Ευαγγελισμό» εισήχθη εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. διεκομίσθη απόψε (Δευτέρα) στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση των θεραπόντων ιατρών πρόκειται για υποτροπή της βασικής της νόσου. Οι γιατροί μιλούν για περιστατικό ατελούς ειλεού. «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.» , αναφέρουν οι ιατροί.

Η κ. Γεννημάτα, με ανάρτηση της στο Facebook, αναφέρει ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. 

Δείτε την ανάρτηση της 

Λίγες ώρες νωρίτερα η κ. Γεννηματά είχε γράψει στο Facebook ότι μια ξαφνική αδιαθεσία την εμπόδισε να δώσει το παρών σε κομματική εκδήλωση στη Νέα Ιωνία. 

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Σε ανακοίνωση του, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα. «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» δήλωσε.

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και αγαπημένος φίλος

Σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Ν. Ηλιόπουλος: Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να σταθεί δυνατή
Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά έδωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

https://www.zougla.gr/